Închide meniul

OFICIAL | Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe portarul de 36 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 13:29

Reclamă
OFICIAL | Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe portarul de 36 de ani

Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj

Cristian Bălgradean, într-un meci pentru CFR Cluj / SPORT PICTURES via Hepta

Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj, după patru ani petrecuţi în Gruia. Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe portarul care are şi o selecţie la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bălgrădean a fost rezervă de lux în sezonul care tocmai s-a încheiat. Nu a jucat nici măcar un minut în ultima ediţie de campionat. Tânărul Răzvan Sava a fost preferat între buturile ardelenilor.

Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj!

Contractul lui „Pufi” nu a mai fost prelungit de oficialii clubului, iar despărţirea este acum oficială.

Mulțumim, Cristi Bălgrădean!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu portarul Cristi Bălgrădean, al cărui contract a ajuns la final

Reclamă
Reclamă 4

Venit în Gruia în vara anului 2020, Bălgrădean a apărat poarta echipei noastre în 66 de partide, dintre care 20 în competițiile europene, obținând două titluri de Campion și o Supercupă alături de CFR Cluj

Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă și îți urăm mult succes!„, se arată în comunicatul postat de CFR Cluj pe reţelele sociale.

Reclamă

Bălgrădean semnase cu CFR Cluj după trei sezoane petrecute la FCSB. Câştigase Cupa României cu roş-albaştrii, în 2020.

Dan Petrescu a început „curăţenia” la CFR şi a renunţat deja la Filippo Falco, Petar Mamic şi Omar El Kaddouri. Cu toţii ajunseseră la Cluj-Napoca la începutul anului.

CFR Cluj a anunţat că a adus un fundaş de naţională

Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor. CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului dreapta kosova, Armend Thaqi.

Thaqi a jucat până acum doar în Kosovo şi a fost adversarul celor de la FCFR Cluj în momentul în care ardelenii au jucat cu FC Ballkani.

Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta. Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5️ prezențe pentru reprezentativa țării sale. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!„, a anunţat CFR Cluj.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și