Închide meniul

Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut! Mesajul patronului de la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 20:44

Reclamă
Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut! Mesajul patronului de la FCU Craiova

Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut!

Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr, la un meci / Profimedia Images

Iată cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut! Patronul de la FCU Craiova a tramsmis un mesaj despre Adrian Mititelu Jr., la două luni de la conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Războiul” declarațiilor dintre Mititelu și fiul său a început în luna aprilie, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României de FC Voluntari.

Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut!

Atunci, Adrian Mititelu Jr. a cerut ca tatăl său să plece de la echipă și a anunțat că își va ceda acțiunile de la FCU Craiova, în cazul în care Mititelu senior nu pleca de la echipă.

În cele din urmă, „apele” s-au liniștit în Bănie, iar cei doi s-au împăcat. Acum, Adrian Mititelu l-a catalogat pe fiul său drept „teribilist”.

„El e un copil mai teribilist. Eu am creat echipa asta, înțeleg că atunci când am jucat prost eu sunt vinovatul. Când am avut momente senzaționale nu mai era meritul meu”, a spus Adrian Mititelu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

O nouă plecare de la FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr l-a acuzat dur: „A influențat jucătorii să nu-și apere corect șansele!”

O nouă plecare de la FCU Craiova! Team-managerul Eduard Zelgin s-a despărţit de echipa lui Adrian Mititelu. Adrian Mititelu Jr a făcut acuzaţii grave la adresa lui Zelgin.

Mititelu Jr l-a acuzat pe acesta că ar fi influenţat jucătorii să nu îşi apere corect şansele. Motivul, susţine fiul lui Adrian Mititelu, ar fi fost ca jucătorii să rămână liberi de contract după ce echipa retrogradează.

„Am luat decizia de a ne despărți de Eduard Zelgin pentru că îl bănuim de niște lucruri necurate. Credem că a luat comisioane de la impresarii cu care a colaborat pentru a aduce jucători la FCU Craiova.

Reclamă

Părerea noastră este că a subminat autoritatea clubului. Îl bănuim că a influențat anumiți jucători pe care i-a adus să nu-și apere corect șansele, pentru ca prin retrogradarea noastră în Liga 2 aceștia să poată pleca liber de contract”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru fanatik.ro.

În postarea oficială în care FCU Craiova a anunţat despărţirea de Eduard Zelgin, tonul a fost mult mai diplomat.

„FCU 1948 îi mulțumește lui Eduard Zelgin pentru activitatea depusă ca Team Manager în cadrul clubului”, a transmis FCU Craiova pe reţelele sociale.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și