Închide meniul

Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut! Mesajul patronului de la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 20:44

Reclamă
Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut! Mesajul patronului de la FCU Craiova

Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut!

Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr, la un meci / Profimedia Images

Iată cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut! Patronul de la FCU Craiova a tramsmis un mesaj despre Adrian Mititelu Jr., la două luni de la conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Războiul” declarațiilor dintre Mititelu și fiul său a început în luna aprilie, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României de FC Voluntari.

Cum l-a numit Adrian Mititelu pe fiul lui după scandalul uriaș pe care l-au avut!

Atunci, Adrian Mititelu Jr. a cerut ca tatăl său să plece de la echipă și a anunțat că își va ceda acțiunile de la FCU Craiova, în cazul în care Mititelu senior nu pleca de la echipă.

În cele din urmă, „apele” s-au liniștit în Bănie, iar cei doi s-au împăcat. Acum, Adrian Mititelu l-a catalogat pe fiul său drept „teribilist”.

„El e un copil mai teribilist. Eu am creat echipa asta, înțeleg că atunci când am jucat prost eu sunt vinovatul. Când am avut momente senzaționale nu mai era meritul meu”, a spus Adrian Mititelu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

O nouă plecare de la FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr l-a acuzat dur: „A influențat jucătorii să nu-și apere corect șansele!”

O nouă plecare de la FCU Craiova! Team-managerul Eduard Zelgin s-a despărţit de echipa lui Adrian Mititelu. Adrian Mititelu Jr a făcut acuzaţii grave la adresa lui Zelgin.

Mititelu Jr l-a acuzat pe acesta că ar fi influenţat jucătorii să nu îşi apere corect şansele. Motivul, susţine fiul lui Adrian Mititelu, ar fi fost ca jucătorii să rămână liberi de contract după ce echipa retrogradează.

„Am luat decizia de a ne despărți de Eduard Zelgin pentru că îl bănuim de niște lucruri necurate. Credem că a luat comisioane de la impresarii cu care a colaborat pentru a aduce jucători la FCU Craiova.

Reclamă

Părerea noastră este că a subminat autoritatea clubului. Îl bănuim că a influențat anumiți jucători pe care i-a adus să nu-și apere corect șansele, pentru ca prin retrogradarea noastră în Liga 2 aceștia să poată pleca liber de contract”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru fanatik.ro.

În postarea oficială în care FCU Craiova a anunţat despărţirea de Eduard Zelgin, tonul a fost mult mai diplomat.

„FCU 1948 îi mulțumește lui Eduard Zelgin pentru activitatea depusă ca Team Manager în cadrul clubului”, a transmis FCU Craiova pe reţelele sociale.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și