Închide meniul

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo! Lovitură de proporţii dată de „câini”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 14:13

Reclamă
Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo! Lovitură de proporţii dată de „câini

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo/ Instagram

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial la Dinamo. Mijlocaşul a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, după ce şi-a încheiat împrumutul la Rapid şi s-a despărţit şi de Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a oficializat astfel al doilea transfer al verii. Înainte de Cătălin Cîrjan, „câinii” l-au mai prezentat şi pe Adrian Caragea. Totodată, oficialii din Ştefan cel Mare i-au prelungit şi contractul lui Dennis Politic.

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo

Cătălin Cîrjan a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo. Mijlocaşul a bifat 19 partide pentru Rapid, în sezonul trecut, în toate competiţiile.

„Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan.

Reclamă
Reclamă

Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României”, a anunţat Dinamo, pe Instagram.

Florentin Petre, prezentat oficial la Dinamo

Florentin Petre a fost prezentat oficial la Dinamo. Jucătorul de legendă al „câinilor” va fi noul antrenor secund al lui Zeljko Kopic.

Reclamă

„Piticul” se despărţise de Unirea Ungheni, la doar 5 zile distanţă după ce a promovat-o în Liga 2. A acceptat oferta de a reveni la gruparea din Şefan cel Mare, cu care a cucerit 3 titluri, 5 Cupe ale României şi o Supercupă.

„Florentin Petre revine la Dinamo după aproape 9 ani de carieră în antrenorat.

Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător, Florentin Petre este creația Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului nostru și reprezentantul unui spirit de dinamovist din ce în ce mai greu de găsit în lumea de astăzi.

A promovat în urmă cu câteva zile în Liga 2, ca antrenor principal al Unirii Ungheni.Le-a mulțumit mureșenilor și, fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea de a face parte din staff-ul tehnic al echipei noastre, ca antrenor secund al lui Željko Kopić.

Un model pentru toate generațiile de dinamoviști, atât în teren, cât și pe bancă, Florentin Petre înseamnă loialitate, respect și mentalitate de învingător, valori uitate în fotbalul nostru de zi cu zi„, a transmis clubul Dinamo pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:55

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și