Închide meniul
VIDEO

„România, România!” Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 18:25

Reclamă
„România, România! Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România - Ucraina

Fanii României la Munchen / AS.ro

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, cu o zi înainte de debutul naţionalei României la EURO 2024. Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari. Meciul România – Ucraina, din grupa E, va fi luni, de la ora 16:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionata României a înregistrat o singură victorie în istoria prezenţelor la Campionatul European. Succesul datează de pe 20 iunie 2000, când Chivu, Munteanu şi Ganea marcau în poarta Angliei şi scoteau oamenii pe străzi.

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, înainte de România – Ucraina

În aşteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

România, România!„, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

Reclamă
Reclamă

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen!

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Din păcate pentru suporterii români, jucătorii naţionalei au părăsit gara din Munchen prin altă parte decât cea în care erau aşteptaţi de fanii români.

România, România”, au scandat suporterii naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. Oamenii legii au păzit cu stricteţe gara din Munchen, acolo unde tricolorii au coborât din tren. Naţionala României a mers de la Wurzburg, unde s-a cazat, spre Munchen cu trenul.

Poliţia germană şi Jandarmeria română s-au asigurat că totul este în regulă, până să intre naţionala în tren, şi chiar şi după aceea.

Reclamă

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce împlineşte astăzi 46 de ani, a făcut cu mâna pe peron. Jucătorii naţionalei, selecţionerul şi întregul staff al României au ajuns la Munchen, acolo unde luni echipa noastră va debuta la EURO 2024.

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu, înaintea partidei cu România, de la EURO 2024. Ilya Zabarnyi i-a transmis un mesaj superb lui „Il Luce”, înaintea duelului cu „tricolorii” de la turneul final din Germania.

Unul dintre foştii elevi ai lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev a amintit de ajutorul pe care l-a primit din partea tehnicianului român, chiar la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România.

Ilya Zabarnyi a transmis că Mircea Lucescu a fost primul antrenor pe care l-a avut în carieră, antrenor care l-a ajutat enorm de-a lungul timpului. Fundaşul ucrainean i-a mulţumit public lui „Il Luce”, pentru perioada în care l-a antrenat la Dinamo Kiev.

El a fost primul meu antrenor și aș vrea să îi mulțumesc. M-a ajutat mult în cariera mea.

Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el”, a declarat Ilya Zabarnyi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România de la EURO 2024.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și