Închide meniul
VIDEO

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2024, 14:08

Reclamă
Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen!

Sursa foto: colaj AntenaSport

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Din păcate pentru suporterii români, jucătorii naţionalei au părăsit gara din Munchen prin altă parte decât cea în care erau aşteptaţi de fanii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„România, România”, au scandat suporterii naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. Oamenii legii au păzit cu stricteţe gara din Munchen, acolo unde tricolorii au coborât din tren. Naţionala României a mers de la Wurzburg, unde s-a cazat, spre Munchen cu trenul.

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen!

Vă prezentăm imagini video exclusive de la Munchen cu fanii români şi cu autocarul naţionalei:

Naţionala României a plecat cu trenul spre Munchen de la Wurzburg duminică dimineaţă. Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu au fost păziţi foarte atent pe peron de către oamenii legii.
Poliţia germană şi Jandarmeria română s-au asigurat că totul este în regulă, până să intre naţionala în tren, şi chiar şi după aceea.

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce împlineşte astăzi 46 de ani, a făcut cu mâna pe peron. Jucătorii naţionalei, selecţionerul şi întregul staff al României au ajuns la Munchen, acolo unde luni echipa noastră va debuta la EURO 2024.

România va întâlni Ucraina luni, de la ora 16:00, pe stadionul Allianz Arena. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Edward Iordănescu, antrenorul României la EURO 2024 şi cel care a obţinut calificarea fără înfrângere împreună cu tricolorii, este al treilea cel mai tânăr selecţioner de la turneul final, informează frf.ro. Edi Iordănescu este în top 3 cei mai tineri tehnicieni prezenţi la EURO 2024 din Germania. Este depăşit în această ierarhie specială doar de italo-germanul Domenico Tedesco, selecţionerul de 38 de ani al Belgiei, rivala noastră în grupă, şi de neamţul Julian Nagelsmann, la cârma primei reprezentative din ţara natală, deşi are doar 36 de ani!

La polul opus, cei mai în vârstă selecţioneri sunt cei ai Spaniei, Austriei şi Italiei. Este vorba de ibericul Luis de la Fuente (62 ani), germanul Ralf Rangnick şi italianul Luciano Spalletti (amândoi 65 de ani).

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Reclamă

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0));

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:54

„Suntem pregătiți!” Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Tricolorii sunt cu gândul doar la calificare

16:29

Denis Drăguș va deveni milionar la Trabzonspor! Salariu și bonus uriaș pentru atacantul naționalei! Turcii îl „îngroapă” în bani

16:24

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid

15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și