Închide meniul

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu! Mesaj superb pentru „Il Luce”, din partea viitorul adversar al României

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 18:08

Reclamă
Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu! Mesaj superb pentru „Il Luce, din partea viitorul adversar al României

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu, înaintea partidei cu România, de la EURO 2024. Ilya Zabarnyi i-a transmis un mesaj superb lui „Il Luce”, înaintea duelului cu „tricolorii” de la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Ucraina, mâine, de la ora 16:00, la Munchen. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu

Unul dintre foştii elevi ai lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev a amintit de ajutorul pe care l-a primit din partea tehnicianului român, chiar la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România.

Ilya Zabarnyi a transmis că Mircea Lucescu a fost primul antrenor pe care l-a avut în carieră, antrenor care l-a ajutat enorm de-a lungul timpului. Fundaşul ucrainean i-a mulţumit public lui „Il Luce”, pentru perioada în care l-a antrenat la Dinamo Kiev.

„El a fost primul meu antrenor și aș vrea să îi mulțumesc. M-a ajutat mult în cariera mea.

Reclamă
Reclamă 4

Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el”, a declarat Ilya Zabarnyi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România de la EURO 2024.

Recent, şi Mircea Lucescu l-a lăudat pe fostul său jucător de la Dinamo Kiev, care în prezent evoluează la Bournemouth. „Il Luce” a transmis că Zabarnyi este cel mai important „elev” al lui Serghei Rebrov.

„Cel mai important jucător al naționalei Ucrainei este Ilya Zabarnyi, pentru că tot jocul începe din apărare. Zabarnyi are o înțelegere excelentă a fotbalului, simte când trebuie să accelereze, este un jucător grozav”, a spus recent Mircea Lucescu, conform presei din Ucraina.

Reclamă

Ilya Zabarnyi este cotat la nu mai puţin de 32 de milioane de euro. Fundaşul de 21 de ani a fost transferat de Bournemouth în iarna lui 2023, în schimbul sumei de 22,7 milioane de euro. La echipa naţională, Zabarnyi a bifat deja 36 de meciuri, fiind debutat la vârsta de 17 ani.

OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024

Vitali Mykolenko va fi OUT din lotul Ucrainei, pentru meciul cu România, din prima etapă a grupelor de la EURO 2024. Fundaşul de la Everton, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Rebrov, nu va putea evolua în duelul de luni.

Serghei Rebrov a anunţat faptul că Vitali Mykolenko nu s-a refăcut complet, după accidentarea suferită în amicalul cu Moldova, disputat înainte de EURO 2024. Fundaşul stânga de la Everton va rata astfel duelul cu România şi rămâne de văzut dacă va reveni în lotul Ucrainei pentru partidele cu Slovacia şi Belgia.

„Vitali continuă să lucreze. Problema sa nu se rezolvă într-o zi sau două. Cu siguranţă nu va juca mâine (n.r. contra României), dar să vedem cum evoluează. Sperăm cu toţii că va reveni în echipă cât de curând posibil”, a declafrat Serghei Rebrov, conform presei din Ucraina.

Vitali Mykolenko este un jucător de bază în naţionala Ucraina, bifând până în prezent 41 de meciuri. Fundaşul de 25 de ani evoluează la Everton din iarna lui 2022, atunci când englezii plăteau în schimbul său suma de 23,5 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, Mykolenko a bifat 28 de meciuri în Premier League, reuşind să marcheze şi două goluri.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și