Închide meniul
Video

Incident între Charles Leclerc şi Lando Norris în a treia sesiune de antrenamente din Spania! Maşinile celor doi s-au ciocnit

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iunie 2024, 15:27

Reclamă

Incident între Charles Leclerc şi Lando Norris în a treia sesiune de antrenamente din Spania!

Momentul în care monopostul lui Leclerc a intrat în monopostul lui Norris / captura AntenaPLAY

Un incident a avut loc între Charles Leclerc şi Lando Norris în finalul celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu al Spaniei! Maşinile lui Leclerc şi Norris s-au ciocnit uşor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leclerc a intrat în Norris. Pilotul britanic a fost auzit în cască în timp ce îi spunea echipei sale că a fost lovit de Leclerc.

Incident între Charles Leclerc şi Lando Norris în a treia sesiune de antrenamente din Spania! Maşinile celor doi s-au ciocnit

Carlos Sainz s-a clasat pe primul loc în a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Spaniei. El a obţinut timpul de 1:13:013 în cel mai rapid tur al celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu de la Barcelona.

A zecea etapă a sezonului de Formula 1 se va desfăşura în această săptămână, în perioada 21-23 iunie. Cursa va fi în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY, duminică, de la ora 16:00.

Week-end-ul de Formula 1 de la Barcelona a debutat cu sesiunile de antrenamente de vineri. Prima s-a desfăşurat de la ora 14:30, iar cea de-a doua de la ora 18:00, ambele fiind live în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente de la Formula 1! Două persoane au fost rănite!

A avut loc un incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 din Spania! Ar fi şi doi răniţi, care au fost duşi la spital.

Cel mai probabil, aceştia au fost intoxicaţi cu fum. Momentan cauza incendiului nu a fost aflată, au dezvăluit colegii noştri de la AntenaSport, aflaţi la faţa locului. Incendiul a avut loc la motorhome-ul McLaren.

Au fost momente de spaimă înaintea startului celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 din Spania.

Reclamă

AS.ro a prezentat în exclusivitate imagini foto şi video de la faţa locului. Imaginile arată şi una dintre cele două persoane rănite, care era urcată în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă.

Şi în urmă cu 5 ani, tot la Barcelona, a avut loc un incendiu, pornit tot la motorhome-ul McLaren. 3 persoane din staff-ul lui McLaren au primit atunci îngrijiri medicale.

Antrenamentele, calificările şi cursa Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona sunt LIVE în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și