Închide meniul
VIDEO & FOTO

Incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente de la Formula 1! Două persoane au fost rănite!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iunie 2024, 14:07

Reclamă
Incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente de la Formula 1! Două persoane au fost rănite!

Incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente de la Formula 1!

Imagini de la locul incendiului / colaj AntenaSport

A avut loc un incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 din Spania! Ar fi şi doi răniţi, care au fost duşi la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, aceştia au fost intoxicaţi cu fum. Momentan cauza incendiului nu a fost aflată, au dezvăluit colegii noştri de la AntenaSport, aflaţi la faţa locului. Incendiul a avut loc la motorhome-ul McLaren.

Incendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 din Spania!

Au fost momente de spaimă înaintea startului celei de a treia sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 din Spania.

AS.ro vă prezintă în exclusivitate imagini foto şi video de la faţa locului. Imaginile arată şi una dintre cele două persoane rănite, care era urcată în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă.

Şi în urmă cu 5 ani, tot la Barcelona, a avut loc un incendiu, pornit tot la motorhome-ul McLaren. 3 persoane din staff-ul lui McLaren au primit atunci îngrijiri medicale.

Reclamă
Reclamă

Antrenamentele, calificările şi cursa Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona sunt LIVE în AntenaPLAY.

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot din a doua sesiune de antrenamente. Septuplul campion mondial de la Mercedes a parcurs 25 de tururi pe circuitul din Barcelona şi a înregistrat cel mai bun timp al sesiunii (1:13.264) cu mai bine de jumătatea sesiunii cu numărul 2. Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a avut al doilea timp, în timp ce al treilea timp a fost înregistrat de Lando Norris, britanicul care înregistrase cel mai bun timp în prima sesiune.

Prima cursă la Barcelona s-a desfăşurat în urmă cu mai bine de 30 de ani, în 1991. Circuitul are o lungime de 4,6 km, iar cursa are 66 de tururi.

Reclamă

Recordul pe tur la Barcelona este deţinut de Max Verstappen, 1:16.330, înregistrat anul trecut. Pilotul de la Red Bull a şi câştigat Marele Premiu din 2023, podiumul fiind completat de Lewis Hamilton şi George Russell.

Recordul pentru cele mai multe victorii, în Marele Premiu de la Barcelona, este deţinut de Michael Schumacher şi Lewis Hamilton. Ambii piloţi au triumfat de şase ori în Grand Prix-ul Spaniei.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și