Închide meniul

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

Publicat: 25 iunie 2024, 10:04

Reclamă
Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu

Marius Ştefănescu, în timpul unui amical / Instagram FCSB

Marius Ştefănescu nu s-a mai ferit şi a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. Noul jucător al FCSB-ului a ţinut să pună capăt oricărei speculaţii şi să asigure că nu era înţeles cu Gigi Becali încă de la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul ofensiv a iscat un scandal de proporţii, la Sepsi, în momentul în care a fost suspendat şi nu a jucat împotriva FCSB-ului. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au arătat cu degetul şi au afirmat că jucătorul ar fi avut un acord cu Gigi Becali. A fost momentul în care Laszlo Dioszegi a transmis că nu îl vinde la FCSB nici pentru 10 milioane de euro.

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu

În cele din urmă, campioana României l-a transferat pe Ştefănescu pentru 1.3 milioane de euro. Mijlocaşul de 25 de ani a rupt tăcerea, din cantonamentul FCSB-ului.

Dacă semnam cu FCSB din martie, clubul tăcea? Sepsi nu spunea nimic? Acum s-au înțeles, acum am și vorbit prima dată cu FCSB. Nu s-a întâmplat nimic în martie. Despre acel cartonaș, nu aveam de unde să știu că vom juca cu FCSB. Doar niște răutăți.

E urât. Când cineva vorbește urât despre tine, imaginea are de suferit. Asta a fost. Doar niște răutăți„, a declarat Marius Ştefănescu pentru golazo.ro.

Reclamă
Reclamă

Ultimul transfer reuşit de Gigi Becali la FCSB a vorbit şi despre interesul Rapidului, din urmă cu un an.

(În vara lui 2023 ai avut oferte de la Rapid și FCSB, de ce a picat atunci?) Chiar nu știu! Probabil că nu s-au înțeles cluburile, acolo cred că s-a oprit tot. Chiar nu știu. Dacă am ajuns acum, probabil că acum e momentul potrivit. Nu vreau să mă gândesc ce a fost în urmă cu un an sau doi.

Cred că au făcut primii oferta (n.r. motivul pentru care a ales FCSB). Cred că doar oferta lor a fost bună pentru club. Și eu îmi doream să vin aici. Totul a fost ușor după ce clubul s-a înțeles. În câteva zile ne-am înțeles„, a mai spus Ştefănescu.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că Marius Ştefănescu va fi titular indiscutabil la FCSB. Mai mult, l-a comparat cu Alex Mitriţă şi e convins că va marca pe bandă rulantă în tricoul roş-albastru.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nu a avut de ales şi că mijlocaşul de 25 de ani l-a anunţat că se retrage din fotbal dacă nu este lăsat la FCSB. Au fost făcute presiuni şi de staff-ul tehnic.

Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut. De vreun an ştim că Ştefănescu vrea să plece de la noi. Noi nu ştiam unde vrea să plece, dar mi-a spus că vrea să plece la o echipă mai mare decât noi. Eu am aşteptat oferte, dar din păcate nu a venit nimic la noi.

Chiar regret şi recunosc că am greşit… nu am crezut tot ce s-a vehiculat în acel moment în presă, despre cartonaşele galbene. Eu trebuia să apăr jucătorul şi să apăr clubul. Noi avem o zicală, primul este clubul, al doilea este echipa de fotbal şi al treilea sunt jucătorii individual.

Nu vreau să am îndoieli, dar pot să spun că poate m-am înşelat eu. Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie. Dacă jucătorul vrea să plece, prin orice mijloace, poate să plece. Noi degeaba avem contract.

Antrenorul m-a implorat să-l las să plece. Jucătorul mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, mai bine se lasă de fotbal. Vă daţi seama ce simt eu acum în inima mea.

Eu i-aş spune un singur lucru lui Ştefănescu: ‘Nu banii sunt cel mai important lucru în viaţă’. Eu recunosc că am greşit flagrant.

Eu cred că într-un fel cei de la Rapid au avut dreptate, chiar dacă nici ei nu aveau de unde să ştie. Eu nu vreau să acuz pe nimeni… pe mine singur trebuie să mă acuz pentru că am spus câteva lucruri care nu erau la locul lor„, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes 1-1. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și