Închide meniul

Destinaţie surpriză pentru Jurgen Klopp! Echipa naţională care îl vrea pe german la Cupa Mondială din 2026

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2024, 18:25

Reclamă
Destinaţie surpriză pentru Jurgen Klopp! Echipa naţională care îl vrea pe german la Cupa Mondială din 2026

Destinaţie surpriză pentru Jurgen Klopp! Echipa naţională care îl vrea pe german la Cupa Mondială din 2026

Jurgen Klopp, după ultimul meci pe banca lui Liverpool / Profimedia

A apărut o destinaţie surpriză pentru Jurgen Klopp. La finalul sezonului trecut, antrenorul german s-a despărţit de Liverpool, după aproape 9 ani petrecuţi pe Anfield. Klopp a luat această decizie după ce a dezvăluit că are nevoie de o pauză, după ce a rămas fără energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a declarat în mai multe rânduri că vrea să ia o pauză, Jurgen Klopp este curtat de mai multe echipe, atât de club, cât şi de naţionale.

Destinaţie surpriză pentru Jurgen Klopp! Echipa naţională care îl vrea pe german la Cupa Mondială din 2026

Potrivit lui Miguel Delaney, jurnalist la independent.co.uk, Jurgen Klopp este ţintă principală a federaţiei din Statele Unite ale Americii.

Una dintre cele trei ţări gazdă de la Cupa Mondială din 2026, SUA face tot posibilul pentru a face o figură frumoasă, mai ales după dezamăgirea de la Copa America, un alt turneu pe care l-a găzduit.

După optimile de finală din Qatar, americanii speră la mai mult în cadrul competiţiei pe care o găzduiesc alături de Canada şi Mexic. Eliminarea de la Copa America încă din faza grupelor a dus la despărţirea de selecţionerul Gregg Berhalter. Potrivit lui Delaney, federaţia americană a luat deja legătura cu Jurgen Klopp.

Reclamă
Reclamă 4

Mulţi fani au început să spere la varianta Jurgen Klopp încă de pe 4 iulie, atunci când germanul a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii săi de peste ocean: „Este ziua perfectă în care să-mi amintesc momentele pe care le-am trăit în SUA cu Liverpool. Ne-am distrat, iar publicul american a fost electric. La mulți ani de 4 iulie”.

Jurgen Klopp, cerut la naţionala Germaniei după eliminarea de la EURO 2024

Echipa Statelor Unite ale Americii nu este singura naţională care îl vrea pe Jurgen Klopp. Michael Ballack a declarat că germanii visează ca tehnicianul să preia naţionala într-o zi.

De asemenea, Michael Ballack susţine că în cariera lui Jurgen Klopp, ar fi un pas normal ca acesta să preia şi naţionala Germaniei.

Reclamă

„Într-o carieră normală, el va deveni manager al naționalei Germaniei. Toată lumea caută asta. Dar acum se află într-o poziție în care își poate lua propriile decizii. Își poate construi propria carieră, poate antrena fiecare club din lume. Însă, este și un tip care iubește consecvența și are valori.

Cred că nouă (n.r. germanilor) ne-ar plăcea ca el să aleagă asta într-o zi. Klopp are această calitate și are acest caracter pentru a simboliza de fapt toți germanii și atitudinile germane. Avem nevoie de un lider ca el. Ori de câte ori oamenii sunt pregătiți, cred că fanilor le-ar plăcea”, a declarat Michael Ballack, conform liverpool.com.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Anunţul oficial al „galacticilor”

14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:03

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

13:01

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și