Închide meniul

Jurgen Klopp, cerut la naţionala Germaniei după eliminarea de la EURO 2024! Propunere surpriză pentru oficialii germani

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 20:46

Reclamă
Jurgen Klopp, cerut la naţionala Germaniei după eliminarea de la EURO 2024! Propunere surpriză pentru oficialii germani

Jurgen Klopp, cerut la naţionala Germaniei după eliminarea de la EURO 2024

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp a fost cerut la naţionala Germaniei de către o legendă a nemţilor. Michael Ballack este de părere că fotul antrenor al lui Liverpool ar fi varianta ideală pentru oficialii naţionalei germane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a fost eliminată de la EURO 2024, fiind învinsă de Spania dramatic în sferturi. Ibericii s-au impus cu 2-1 graţie unui gol reuşit de Mikel Merino, în minutul 119.

Jurgen Klopp, cerut la naţionala Germaniei după eliminarea de la EURO 202

Jurgen Klopp s-a despărţit în această vară de Liverpool şi a anunţat că îşi va lua o pauză de la fotbal. Cu toate acestea, Michael Ballack a declarat că germanii visează ca tehnicianul să preia naţionala într-o zi.

De asemenea, Michael Ballack susţine că în cariera lui Jurgen Klopp, ar fi un pas normal ca acesta să preia şi naţionala Germaniei.

Într-o carieră normală, el va deveni manager al naționalei Germaniei. Toată lumea caută asta. Dar acum se află într-o poziție în care își poate lua propriile decizii. Își poate construi propria carieră, poate antrena fiecare club din lume. Însă, este și un tip care iubește consecvența și are valori.

Reclamă
Reclamă

Cred că nouă (n.r. germanilor) ne-ar plăcea ca el să aleagă asta într-o zi. Klopp are această calitate și are acest caracter pentru a simboliza de fapt toți germanii și atitudinile germane. Avem nevoie de un lider ca el. Ori de câte ori oamenii sunt pregătiți, cred că fanilor le-ar plăcea„, a declarat Michael Ballac, conform liverpool.com.

Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024

Julian Nagelsmann a oferit prima reacţie, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024. Selecţionerul german a transmis că naţionala sa nu a meritat înfrângerea, însă i-a felicitat pe spanioli pentru calificarea în semifinalele turneului final.

„Felicitări Spaniei pentru calificarea în semifinale. Jocul a fost prea deschis în prima repriză. Am fost mai buni în repriza a doua, iar din minutul 60, am fost clar echipa mai bună. Golul nostru a fost meritat.

Reclamă

Am primit al doilea gol la ultima șansă. Din nefericire, nu am putut să punem suficientă presiune în bandă.

Le-am spus jucătorilor că nu meritau eliminarea. Tuturor ne este dor de familiile noastre, dar niciunul dintre noi nu își dorea să plece. A fost o atmosferă foarte bună în interiorul grupului. Am dat totul pentru a câștiga acest joc.

Fiecare jucător, fie că au fost titulari sau au fost pe bancă, au dat totul pentru a câștiga acest meci. Este dureros”, a declarat Julian Nagelsmann, citat de sport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:10

Dinamo comemorează 24 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan! Mesajul clubului din Ştefan cel Mare

10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și