Închide meniul

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal, în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2024, 9:16

Reclamă
Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal, în AntenaPLAY

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica

Angel Di Maria, în tricoul Benficăi - Profimedia Images

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica pentru încă un sezon. Cele două părţi au ajuns joi la un numitor comun, iar starul argentinian va mai evolua un an în Liga Portugal, competiţie transmisă live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica a fost cea care a insistat ca jucătorul de 36 de ani cotat la 3 milioane de euro să mai rămână un sezon alături de echipa cu care a câştigat trei trofee în carieră, printre care şi un titlu.

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica

Decizia „vulturilor” a venit după ce stagiunea precedentă fostul jucător al lui Real Madrid a avut evoluţii spectaculoase, prin care şi-a trecut în cont 9 goluri şi 11 pase decisive, în Liga Portugal.

Pe de altă parte, Di Maria va renunţa la echipa naţională de săptămâna viitoare. Selecționata antrenată de Lionel Scaloni s-a calificat în finala Copei America, iar partida contra Columbiei va fi ultima pentru prima reprezentativă pentru Di Maria.

Reclamă
Reclamă 4

Angel Di Maria a anunțat că se va retrage de la naționala Argentinei

După victoria din semifinalele Copa America (2-0 cu Canada), Angel Di Maria și-a anunțat fanii că nu va mai juca pentru echipa națională a Argentinei, după finala turneului.

”Nu sunt pregătit pentru ultimul meu meci la echipa națională, dar a venit timpul. Orice s-ar întâmpla în finală, pot ieși pe ușa din față. Am dat totul.

Mi-am dat întotdeauna viața pentru acest tricou. Au fost și momente mai puțin bune, dar le sunt recunoscător tuturor celor care m-au susținut”, a spus Di Maria, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

În cadrul Copa America 2024, Angel Di Maria a fost utilizat de către selecționerul Lionel Scaloni în 4 dintre cele 5 partide. A jucat 18 minute cu Chile, 77 de minute cu Peru, 68 de minute cu Canada (în grupe) și 78 de minute în semifinala disputată cu selecționata menționată anterior.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Nebunie pe Santiago Bernabeu

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și