Închide meniul

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 19:42

Reclamă
Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

Toto Wolff / Profimedia

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes. George Russell şi Lewis Hamilton s-au impus în Austria şi Marea Britanie, iar Mercedes speră să continue forma foarte bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atenţia se îndreaptă către Marele Premiu al Ungariei, următoarea etapă din calendarul de Formula 1. Cursa de la Hungaroring va avea loc duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

După cele două victorii ale piloţilor Mercedes, Toto Wolff speră ca echipa să menţină această traiectorie pozitivă, dar rămâne cu picioarele pe pământ. El a promis că Mercedes va continua eforturile pentru a obţine rezultate cât mai bune până la finalul sezonului, chiar dacă este conştient că monopostul poate să se lupte pentru victorie la fiecare cursă:

„Sperăm să menţinem această traiectorie pozitivă şi să încheiem prima jumătate a sezonului în cel mai bun mod posibil. Aceste eforturi vor continua în următoarele curse şi până la final.

Ştim însă că încă nu avem o maşină care să lupte pentru victorii în fiecare weekend. Hungaroring are o altă configuraţie faţă de ultimele două circuite. Spre deosebire de Silverstone, este mult mai strâmt, cu o singură linie dreaptă”, a declarat Toto Wolff, citat de marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Ungariei. Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și