Închide meniul

Sergiu Hanca a răbufnit la adresa fanilor lui Dinamo! Mesaj dur pentru galerie: „Ei nu au acum un jucător cum am fost eu”

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2024, 8:27

Reclamă
Sergiu Hanca a răbufnit la adresa fanilor lui Dinamo! Mesaj dur pentru galerie: „Ei nu au acum un jucător cum am fost eu

Sergiu Hanca a răbufnit la adresa fanilor lui Dinamo! Mesaj dur pentru galerie: "Ei nu au acum un jucător cum am fost eu"

Sergiu Hanca / Profimedia

Sergiu Hanca a răbufnit la adresa fanilor lui Dinamo, după înfrângerea suferită de Petrolul pe Arcul de Triumf, scor 1-4. La formaţia ploieşteană a evoluat şi Hanca, fost jucător al celor de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul din etapa a doua a noului sezon din Liga 1, Sergiu Hanca a avut parte de o primire ostilă din partea dinamoviştilor.

Sergiu Hanca a răbufnit la adresa fanilor lui Dinamo! Mesaj dur pentru galerie: „Ei nu au acum un jucător cum am fost eu”

Sergiu Hanca, cel care a evoluat la Dinamo în perioada ianuarie 2016 – ianuarie 2019, a fost extrem de deranjat reacţia fanilor dinamovişti şi a avut un mesaj extrem de dur pentru ei la finalul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf:

„Auzeam niște oameni că mă fac blatiști, eu nici cu fiul meu nu fac asta. Să nu uite că ultima fericire la nivel înalt au avut-o cu mine. Dădeam goluri cu FCSB, iar acum mă huiduie și mă înjură. Aș fi ipocrit să spun că nu mă deranjează.

Ei nu au acum un jucător cum am fost eu. Să dea Dumnezeu să fie Politic, Cîrjan, însă deocamdată nu au un jucător cum am fost eu. Nu este problema mea dacă Dinamo va ajunge în play-off sau nu”, a declarat Sergiu Hanca, la finalul meciului Dinamo – Petrolul.

Reclamă
Reclamă 4

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1

Cătălin Cîrjan a „înţepat-o” din nou pe Rapid, mărturisind că nu a primit suficiente şanse de joc. Acesta s-a declarat bucuros pentru faptul că la Dinamo, îşi poate demonstra adevărata valoare.

„Suntem foarte bucuroşi, o victorie muncită. A plouat foarte mult înainte, terenul nu a fost prea bun. Meciul a fost foarte bun pentru noi. Foarte multe persoane au spus că o să ne batem la retrogradare. Sper să fim în playoff.

Mă simt foarte bine. Am meciuri în picioare, asta e cel mai important, la 21 de ani, să joc. Sezonul trecut nu am avut meciuri în picioare. A fost dificil pentru ei (n.r.: pentru noii colegi de la Dinamo sezonul trecut). Ne-am pregătit foarte bine. Avem un lot foarte bun. Cei cu experienţă ne ajută pe cei tineri. Avem foame de rezultate sezonul ăsta.

Reclamă

A fost un an foarte greu pentru mine, pentru că n-am jucat, dar m-am antrenat. Sunt bucuros să pot juca. Am fost dezamăgiţi la Cluj, pentru că am condus şi am pierdut la final. Dar suntem foarte fericiţi pentru că am câştigat azi. Am făcut un meci foarte bun, golul 3 a fost superb.

Cel mai important e să ne susţină suporterii. Împreună cu ei sperăm să facem rezultate extraordinare. Cred că avem un lot foarte bun. Cred că ne putem bate pentru play-off. Clar suporterii îşi doresc să redevenim ce am fost odată”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform digisport.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:55

LIVE TEXTOţelul Galaţi – Farul Constanţa 0-0. Gol anulat pentru echipa lui Gică Hagi

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și