Închide meniul

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024! Cum a fost numit românul după calificarea în semifinale

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2024, 14:10

Reclamă
David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024! Cum a fost numit românul după calificarea în semifinale

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024! Cum a fost numit românul după calificarea în semifinale

David Popovici, după prima cursă la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024. Campionul european şi olimpic caută prima medalie olimpică a carierei sale. Înotătorul de 19 ani s-a calificat duminică în semifinalele probei de 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a obţinut cel mai bun timp în serii, în condiţiile în care a lăsat impresia că nu a forţat.

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024! Cum a fost numit românul după calificarea în semifinale

După cursa de 200 de metri liber din serii, francezii au vorbit despre întrecerile de astăzi din competiţia de înot de la Paris. Când au ajuns la seriile de 200 de metri, jurnaliştii francezi l-au numit pe David Popovici „minunea română”:

„În altă întrecere din această dimineață, minunea română David Popovici a obținut cel mai bun timp și va încerca să obțină prima sa medalie olimpică de aur luni seară”, au scris francezii de la la-croix.com.

David Popovici va reveni sâmbătă seară în bazinul de la Paris. El va înota în semifinale în jurul orei 21:45. Finala probei de 200 de metri liber este luni seară, la 21:43.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

Camelia Potec a oferit ultimele detalii, înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice de la Paris. Președinta FRNPM a transmis că are mare încredere că sportivul de 19 ani poate aduce din nou o medalie la înot pentru România.

Camelia Potec a dezvăluit că David Popovici nu a fost deranjat în această perioadă, fiind în legătură doar cu oamenii din staff-ul său. Fosta campioană olimpică a transmis că sportivul de 19 ani este nerăbdător să debuteze în competiția de la Paris.

„Sperăm ca David să fie bine și să arate tot ce a pregătit, începând cu partea de calificare, apoi în semifinale și în finale, el având aici două probe. Nu ai cum să îți respecți 100% linia și strategia pe care o faci de acasă, trebuie să te adaptezi din mers. Iar când vorbim de sport vorbim de a te simți bine într-o cursă, de a schimba tactica dacă este nevoie, în funcție de adversari, și de a încerca să termini cât mai sus.

Reclamă

Avem speranțe că putem întrerupe anii lungi în care înotul românesc n-am mai adus medalii de la Jocurile Olimpice.

Există oameni în staff-ul lui cu care ținem legătura zilnic. David în momentul de față nu trebuie să fie să fie deranjat, trebuie să concentreze pe ce are de făcut și să asculte de un singur om. Și aici vorbim de antrenorul său.

Într-adevăr, este un pic nerăbdător să înceapă competiția și cred că va conta foarte mult ceea ce se va întâmpla și cum se va simți în primele trei curse”, a declarat Camelia Potec, conform gsp.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

VideoGeorge Russell s-a bucurat ca un copil după victoria uriaşă din Marele Premiu al Belgiei! Imagini fabuloase cu pilotul Mercedes

18:55

LIVE SCOREFarul – Botoşani 0-0. Poate fi meciul de adio al lui Gică Hagi pe banca Farului. „Regele”, aproape de naţională

18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și