Închide meniul

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 14:16

Reclamă
Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

David Popovici, la startul unei probe/ Profimedia

Camelia Potec a oferit ultimele detalii, înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice de la Paris. Președinta FRNPM a transmis că are mare încredere că sportivul de 19 ani poate aduce din nou o medalie la înot pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va debuta la Jocurile Olimpice mâine, atunci când sunt programate seriile probei de 200 m liber, probă la care este considerat principalul favorit.

Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

Camelia Potec a dezvăluit că David Popovici nu a fost deranjat în această perioadă, fiind în legătură doar cu oamenii din staff-ul său. Fosta campioană olimpică a transmis că sportivul de 19 ani este nerăbdător să debuteze în competiția de la Paris.

Totodată, Potec a subliniat că are mare încredere în șansele lui David Popovici, fiind convinsă că înotul românesc poate străluci din nou.

Sperăm ca David să fie bine și să arate tot ce a pregătit, începând cu partea de calificare, apoi în semifinale și în finale, el având aici două probe. Nu ai cum să îți respecți 100% linia și strategia pe care o faci de acasă, trebuie să te adaptezi din mers. Iar când vorbim de sport vorbim de a te simți bine într-o cursă, de a schimba tactica dacă este nevoie, în funcție de adversari, și de a încerca să termini cât mai sus.

Reclamă
Reclamă 4

Avem speranțe că putem întrerupe anii lungi în care înotul românesc n-am mai adus medalii de la Jocurile Olimpice.

Există oameni în staff-ul lui cu care ținem legătura zilnic. David în momentul de față nu trebuie să fie să fie deranjat, trebuie să concentreze pe ce are de făcut și să asculte de un singur om. Și aici vorbim de antrenorul său.

Într-adevăr, este un pic nerăbdător să înceapă competiția și cred că va conta foarte mult ceea ce se va întâmpla și cum se va simți în primele trei curse”, a declarat Camelia Potec, conform gsp.ro.

Reclamă

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024

David Popovici a fost avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024 de un nume uriaş al sportului românesc. Marian Drăgulescu speră ca dublul campion mondial şi european să fie concetrat şi pregătit la maximum înaintea celor două probe la care va lupta pentru medalii, 100 şi 200 metri liber.

Este foarte bun, e genial, este și foarte tânăr aici, sunt lucruri bune. Sper să nu îl ia valul, să se culce pe o ureche, cum e vorba aia, să creadă că nu mai trebuie să se pregătească intens că oricum va câștiga.

Asta e o capcana multor tineri, sper ca cei din stafful său să nu îl facă să lase garda jos, cei de afară nu lasă garda jos nicio secundă. Dacă nu eşti pregătit şi antrenat, alţii te pot învinge.

În viața unui sportiv doar în cazul unei accidentări să existe această curbă, ar putea fi această curbă la nivelul unei generații, da, dar la nivelul unui sportiv mai puțin.

Teoretic nu ar trebui să apară o așa gaură în performanță. Da, nu ar trebui, mai ales dacă nu există o situație medicală la mijloc, nu știu poate una de natură psihică, habar nu am. Poate o chestie în care nu îți mai găsești motivație, nu mai…ai alte gânduri, dar nu ar trebui să fie”, a spus Drăgulescu, citat de iamsport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Novak Djokovic, victorie în 54 de minute la JO 2024! Reacție colosală a lui Matthew Ebden, după ce a câștigat singurul său game

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și