Închide meniul

Transfer de senzaţie realizat de Răzvan Lucescu la PAOK! Fostul jucător al lui Manchester United semnează cu campioana Greciei

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 17:06

Reclamă
Transfer de senzaţie realizat de Răzvan Lucescu la PAOK! Fostul jucător al lui Manchester United semnează cu campioana Greciei

Transfer de senzaţie realizat de Răzvan Lucescu la PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a făcut un transfer de senzaţie la PAOK, în această perioadă de mercato. Fostul jucător al lui Manchester United a semnat cu campioana Greciei, iar fanii l-au primit ca pe un adevărat star.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul Greciei se vede live în AntenaPLAY. Noul sezon va debuta pe 17 august, PAOK urmând să se dueleze în prima etapă cu Paserraikos.

Transfer de senzaţie realizat de Răzvan Lucescu la PAOK

Shola Shoretire şi-a încheiat contractul cu Manchester United şi a semnat cu PAOK din postura de jucător liber de contract. În vârstă de 20 de ani, mijlocaşul englez a fost considerat o speranţă a academiei „diavolilor”, însă nu a bifat prea multe meciuri pentru echipa de pe Old Trafford.

Shoretire a jucat, în total, cinci meciuri pentru echipa mare a celor de la Manchester United, fără să marcheze vreun gol. Între ianuarie şi mai 2023, tânărul mijlocaş a fost împrumutat la Bolton, formaţie din ligile inferioare din Anglia.

Shoretire este cotat la patru milioane de euro şi a acceptat să semneze cu PAOK, deşi a avut oferte şi din MLS, Spania şi Arabia Saudită.

Reclamă
Reclamă 4

Tânărul mijlocaş englez a ajuns astăzi în Grecia, pentru a semna contractul cu PAOK, notează jurnalistul Fabrizio Romano. Shoretire a fost primit ca un adevărat star de fanii campioanei Greciei, aceştia aşteptându-l la aeroport.

Asaltat de oferte, Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei

După ce a fost asaltat de oferte, Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei! Sezonul trecut, Răzvan Lucescu a luat titlul în Grecia cu PAOK, după un meci cu Aris, care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Reclamă

Răzvan Lucescu se va lupta pentru un nou titlu de campion în Grecia. În istoria de 98 de ani a clubului, PAOK are 4 titluri în Grecia. Două dintre acestea au fost cucerite cu Răzvan Lucescu pe bancă, în 2019 şi 2024.

Totodată, Răzvan Lucescu a cucerit cu PAOK şi două Cupe ale Greciei, în 2018 şi 2019.

Fiul lui Mircea Lucescu a fost dorit în această vară de Beşiktaş şi de Cagliari. El a spus pas ambelor oferte.

Fiul meu trebuia să plece, dar apoi a avut multă presiune din partea fanilor de la PAOK. I-au cerut să rămână pentru Champions League. Încă e tânăr. Cine știe, poate în viitor…

Dacă am încercat eu să-l conving? Nu. Pentru că sunt sigur că e mai bine să joci în Champions League decât să lupți pentru evitarea retrogradării”, a spus Mircea Lucescu.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

Plecare importantă de la Red Bull! Anunţul făcut de austrieci: „Contribuţia lui va marca pentru totdeauna istoria echipei”

20:33

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

20:30

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric. Echipele de start

20:30

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

20:23

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic! Ce i-a putut transmite lui Adrian Rădulescu acum 8 ani!

20:17

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și