Închide meniul

„Merg până în pânzele albe!” Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: „Este clar că Sabrina are bronzul”

Alex Masgras Publicat: 7 august 2024, 17:43

Reclamă
„Merg până în pânzele albe! Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: „Este clar că Sabrina are bronzul

Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: "Este clar că Sabrina are bronzul"

Camelia Voinea / Profimedia

Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate în cazul Sabrinei Voinea la Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta de 17 ani a încheiat finala de la sol pe locul 5, dar a contestat decizia arbitrilor de a o penaliza la dificultate. Contestaţia româncei nu a fost acceptată, iar americanca Jordan Chiles a luat în cele din urmă bronzul. Cu toate acestea, Sabrina Voinea şi mama ei, Camelia Voinea, îşi caută în continuare dreptatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

„Merg până în pânzele albe!” Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: „Este clar că Sabrina are bronzul”

Finala de la sol a provocat un scandal uriaş, iar Nadia Comăneci a anunţat că exerciţiul Sabrinei urmează să fie reanalizat. Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei, a anunţat că va merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate şi speră să primească un răspuns joi:

„Acum suntem puţin mai bine, şocate am fost alaltăieri. Sper finalul să fie măcar fericit, pentru că nu ne vom lăsa. Eu una personal nu mă las. Ştiu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat şi partea artistică şi partea acrobatică. Faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime… Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate. Eu nu cer medalia nimănui.

Pot fi la egalitate dar Sabrina este clar că are bronzul urcând cu această zecime. Sper să dea rezultatul mâine. Acum, când coboram scările avionului a venit un mail că ar mai trebui completat ceva. Oricum, până la finalizarea JO va trebui să avem un rezultat final. Au mai cerut ceva, dar nu am apucat să citesc mailul. Mulţumesc din suflet că aţi fost lângă noi. Au vrut să credem că România este mică. Dar noi suntem puternici. Nu ne vom lăsa”, a declarat Sabrina Voinea, la revenirea în ţară, potrivit news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică!

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta din România a încheiat pe locul 5 finala la sol, dar îşi caută dreptatea la TAS, susţinând că depunctarea arbitrilor a fost greşită.

Loturile de gimnastică, tenis de masă şi canotaj au revenit miercuri în România, iar Sabrina Voinea a vorbit pe aeroportul Henri Coandă despre anunţul făcut de mama sa, Camelia Voinea, care anunţase după finala de la sol că se vor retrage împreună din gimnastică.

Gimnasta de 17 ani a declarat însă că îşi doreşte să îşi continue activitatea şi că va avea o discuţie în acest sens cu mama sa, dar şi că vrea să i se facă dreptate după ce a pierdut bronzul de la Paris:

Reclamă

„Eu n-am avut nicio ieșire din covor și îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate.

Sunt mai ok şi încerc să-mi revin pe parcurs. O să vorbesc și cu mama, o să ne luăm o vacanță și poate o să-mi revin, dar îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate.

Voi vorbi cu mama, eu îmi doresc să nu mă retrag și să continui cu gimnastica”, a declarat Sabrina Voinea, la revenirea în ţară, potrivit tvrinfo.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei luptă pentru medalie

21:57

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată”

21:45

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

21:14

Florin Tănase, prezentat oficial la FCSB! Mesajul clubului patronat de Gigi Becali pentru internaţionalul român!

20:59

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

20:55

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și