Închide meniul

Gabi Iancu nu înțelege cum Farul a pierdut meciul cu FCSB, în prelungiri: „A fost ciudat!”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 10:58

Reclamă
Gabi Iancu nu înțelege cum Farul a pierdut meciul cu FCSB, în prelungiri: „A fost ciudat!

Gabi Iancu nu înțelege cum Farul a pierdut meciul cu FCSB, în prelungiri

Gabi Iancu / Hepta

Gabi Iancu nu înțelege cum Farul a pierdut meciul cu FCSB, în prelungiri. Atacantul lui Gică Hagi a vorbit despre meciul de pe stadionul „Steaua”, care s-a încheiat cu scorul de 3-2, în favoarea campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Farul a contat pentru etapa a 5-a din noul sezon de Liga 1. Meciul s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gabi Iancu nu înțelege cum Farul a pierdut meciul cu FCSB, în prelungiri

Atacantul de la Farul, care a jucat în trecut și pentru FCSB, a spus că echipa sa a fost dominată de campioană în a doua repriză. Totuși, acesta nu înțelege cum roș-albaștrii au marcat 2 goluri în doar câteva minute.

„A fost un joc ciudat. Am început destul de bine și după gol am început să alergăm destul de prost. Ne-au dominat apoi ce la FCSB. Au avut ocazii. Am reușit chiar și așa, pe un fond de dominare din partea lor, să marcăm totuși din nou.

După pauză, FCSB ne-a dominat, însă fără ocazii. Nu știu cum am putut să luăm două goluri în 5 minute, pe finalul jocului. Nu știu dacă a fost vorba de relaxare. Trebuia să ne concentrăm mult mai bine. Orice minut contează până la finalul jocului.

Reclamă
Reclamă 4

Un punct în deplasare era totuși ok, dar am primit două goluri în 5 minute și nu știu ce să mai zic. Nu am apucat să vorbesc despre penalty cu jucătorul nostru, Casap.

Dacă s-a dat înseamnă că a fost. Trebuie să reglăm anumite lucruri. Trebuia să menținăm scorul și să plecăm acasă cu puncte”, a spus Gabi Iancu, după meciul cu FCSB.

Gică Hagi s-a descătușat în Ghencea, după victoria FCSB-ului

Gică Hagi s-a descătușat în Ghencea, după meciul FCSB – Farul, scor 3-2, în etapa a 5-a a Ligii 1. Echipa „Regelui” conducea cu 2-1 chiar înainte de final, dar „dubla” lui Olaru (87, 90+4) i-a adus victoria campioanei en-titre.

Reclamă

Un jurnalist i-a adus aminte lui Gică Hagi, la conferința de presă, că nu a mai câștigat într-o deplasare cu FCSB din luna ianuarie a anului trecut. Atunci constănțenii întorceau scorul în prelungiri, în minutele 90+5 și 90+6.

Hagi a reacționat imediat și a comentat și penalty-ul primit de FCSB în prelungirile partidei de pe Stadionul Steaua.

„Am văzut pe teren puțin. Nu am de ce să evaluez eu lucrurile. Ce, lucrez la VAR? Important e că Casap nu avea ce să caute acolo. E mijlocaș. Ce caută el acolo, nu știu!

(Nu ați mai învins de patru meciuri FCSB la București. Ce se întâmplă de nu mai puteți învinge FCSB-ul?) Pentru că au fost două penalty-uri. În ultimele două meciuri au fost două penalty-uri. Eu zic ce s-a întâmplat. Au fost două penalty-uri și o minge a fost afară anul trecut. Informează-te, da? A ieșit mingea afară!”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și