Închide meniul

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

Alex Masgras Publicat: 11 august 2024, 11:02

Reclamă
George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

Geroge Pușcaș, în timpul unui meci la EURO 2024 / Profimedia

George Pușcaș pleacă de la Genoa. Internaționalul român, prezent vara aceasta la EURO 2024 alături de echipa națională, nu va mai continua în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit de mai multe echipe în această perioadă de mercato, George Pușcaș și-a ales următoarea destinație, iar Genoa a acceptat oferta.

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Genoa și Bodrum s-au înțeles în privința transferului lui George Pușcaș. Astfel, internaționalul român va evolua din acest sezon în Turcia.

În acest moment nu se cunoaște însă suma de transfer plătită de Bodrum pentru internaționalul român cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt.com.

În luna ianuarie a acestui an, George Pușcaș a fost împrumutat de Genoa la Bari, în Serie B. Atacantul român a ajuns la Genoa încă din vara anului 2022, atunci când fusese împrumutat de Reading, și a devenit jucătorul italienilor un an mai târziu. La vremea respectivă, Genoa a plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul acestuia.

Reclamă
Reclamă 4

Cornel Dinu spunea că nu mai vrea să îl vadă pe George Puşcaş în teren atunci când joacă naţionala!

După meciul cu Slovacia, încheiat cu scorul de 1-1, şi care i-a dus pe tricolori în optimile EURO 2024 de pe primul loc în grupă, Cornel Dinu a transmis că nu mai vrea să îl vadă în teren pe George Puşcaş atunci când joacă naţionala.

”România a devenit cât de cât, după multe necazuri, o echipă omogenă. Cu o formulă de joc stabilă. Beneficiază şi de şansă. Una peste alta şi-a meritat clar calificarea. Rezultatul a fost unul neaşteptat, cel cu Ucraina. Contează foarte mult la o echipă să ai un portar de valoare, a contat mult prezenta lui Niţă în teren.

(n.r. 3-4 jucători de câmp care per total au foarte multe bile albe) Anumite omogenităţi create în timp. Aici aş remarca pe Raţiu, cei doi Marin, prestaţia lui Stanciu şi pozitiv surprinzătoare a lui Hagi şi Drăguş. Nu ştiu de ce se mizează pe Puşcaş, care a făcut un fault care era chiar de roşu!

Reclamă

(n.r. despre înlocuirea lui Bancu) Aici trebuie să pornească de la ideea care e mai fundaş dintre Sorescu şi Mogoş şi aici eu cred că Mogoş”, declara Cornel Dinu, la primasport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și