Închide meniul

Ion Ţiriac a sărit în apărarea lui Carlos Alcaraz! Sfat pentru starul din tenis: „Prea mult caz!”

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 14:16

Reclamă
Ion Ţiriac a sărit în apărarea lui Carlos Alcaraz! Sfat pentru starul din tenis: „Prea mult caz!

Ion Ţiriac a sărit în apărarea lui Carlos Alcaraz

Ion Ţiriac şi Carlos Alcaraz/ Colaj Profimedia

Ion Ţiriac a sărit în apărarea lui Carlos Alcaraz. Miliardarul român a oferit un interviu în presa din Franţa, unde a oferit declaraţii şi despre starul spaniol din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz traversează un an de excepţie. Spaniolul de doar 21 de ani a câştigat Roland Garros şi Wimbledon, iar la Jocurile Olimpice a fost învins în finală de Novak Djokovic.

Ion Ţiriac a sărit în apărarea lui Carlos Alcaraz

Ion Ţiriac a fost întrebat de jurnaliştii francezi şi despre Carlos Alcaraz. Miliardarul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa ibericului, fiind impresionat de calităţile sale.

Însă, Ţiriac l-a apărat pe Alacaraz şi i-a îndemnat pe toţi să nu se mai concetreze asupra câştigurilor lui din tenis.

„Este un jucător talentat, este senzațional, are o viteză a picioarelor și o putere incredibilă, dar cred că se face un pic prea mult caz de el. Deja încercăm să culegem roadele financiare când suntem abia la începutul carierei lui.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să fim mult mai răbdători și să-l lăsăm în pace, pentru că dolarul pe care îl câștigăm astăzi este nimic în comparație cu ceea ce vom putea câștiga peste câțiva ani”, a declarat Ion Ţiriac, conform welovetennis.fr.

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic, după ce sârbul a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris. Miliardarul român i-a transmis un mesaj savuros lui Nole.

Ion Ţiriac a dezvăluit că Novak Djokovic s-a antrenat în România, la începuturile carierei sale, dat fiind faptul că în Serbia era mult prea scump. Miliardarul român a transmis că l-a invitat de mai multe ori pe Nole la turneul de la Bucureşti, cunoscându-l foarte bine pe sârb.

Reclamă

După succesul uriaş înregistrat de Djokovic la Paris, Ion Ţiriac nu a rămas indiferent şi l-a sunat imediat pe acesta. Ţiriac a dezvăluit şi ce mesaj fabulos i-a transmis lui Nole.

Djokovic s-a antrenat în România la începuturile carierei, a parcurs doar 80 de kilometri în fiecare zi pentru că era prea scump la Belgrad, a venit cu părinţii. I-am dat de două ori o invitație la turneul de la București, îl cunosc bine.

Este o persoană foarte decentă. În plus, l-am sunat după victoria lui de la Jocurile Olimpice și i-am spus: „Ești om tânăr, dar jucător bătrân”. Am profitat de ocazie și am făcut și un pariu cu el, dar nu vă pot spune despre ce e vorba, din păcate (râde)”, a declarat Ion Ţiriac, conform welovetennis.com.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:04

Carlo Ancelotti, după ce a doborât un nou record cu Real Madrid: „E o onoare să antrenez această echipă!” Ce a spus despre Mbappe

9:02

„Să ieșim din zona fricii!” Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo! Mesaj despre „câinii” lui Zeljko Kopic

8:35

TAS a publicat motivarea hotărârii de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz la Jocurile Olimpice

8:25

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”

0:06

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 5 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 6 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și