Închide meniul

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 12:09

Reclamă
Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic, după aurul de la Jocurile Olimpice

Ion Ţiriac şi Novak Djokovic/ Colaj Profimedia

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic, după ce sârbul a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris. Miliardarul român i-a transmis un mesaj savuros lui Nole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, după o finală superbă cu Carlos Alcaraz. Sârbul şi-a adjudecat şi singurul trofeu care îi lipsea din carieră.

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic, după aurul de la Jocurile Olimpice

Ion Ţiriac a dezvăluit că Novak Djokovic s-a antrenat în România, la începuturile carierei sale, dat fiind faptul că în Serbia era mult prea scump. Miliardarul român a transmis că l-a invitat de mai multe ori pe Nole la turneul de la Bucureşti, cunoscându-l foarte bine pe sârb.

După succesul uriaş înregistrat de Djokovic la Paris, Ion Ţiriac nu a rămas indiferent şi l-a sunat imediat pe acesta. Ţiriac a dezvăluit şi ce mesaj fabulos i-a transmis lui Nole.

„Djokovic s-a antrenat în România la începuturile carierei, a parcurs doar 80 de kilometri în fiecare zi pentru că era prea scump la Belgrad, a venit cu părinţii. I-am dat de două ori o invitație la turneul de la București, îl cunosc bine.

Reclamă
Reclamă 4

Este o persoană foarte decentă. În plus, l-am sunat după victoria lui de la Jocurile Olimpice și i-am spus: „Ești om tânăr, dar jucător bătrân”. Am profitat de ocazie și am făcut și un pariu cu el, dar nu vă pot spune despre ce e vorba, din păcate (râde)”, a declarat Ion Ţiriac, conform welovetennis.com.

Novak Djokovic, primire fabuloasă la revenirea în Belgrad

Novak Djokovic a avut o primire fabuloasă la revenirea în Belgrad. Sârbul în vârstă de 37 de ani s-a întors acasă cu medalia de aur de la Jocurile Olimpice 2024. Alături de el eu fost şi conaţionalii săi care au urcat pe podiumul olimpic de la Paris.

Sportivii sârbi au fost primiţi de preşedintele Aleksandar Vucic, iar apoi, de la balconul Palatului prezidenţial, s-au adresat fanilor.

Reclamă

„Nole” a prezentat medalia de aur fanilor săi, peste 70.000 de fani fiind prezenţi în capitala Serbiei pentru a-i întâmpina pe sportivi.

„Aurul mult aşteptat. Am ajuns la aceste Jocuri Olimpice fără un trofeu, eram accidentat. Multă lume a pus la îndoială calitatea tenisului meu. Puţini oameni mă vedeau favorit, dar eu credeam în secret în asta„, a spus Djokovic, potrivit news.ro.

Un muzeu în onoarea lui Djokovic urmează să fie deschis în Belrgad în viitorul apropiat, după cum a anunţat preşedintele sârb după titlul olimpic.

Ştiam că ar putea fi ultima mea şansă de a câştiga aurul”, a adăugat jucătorul cu 24 de titluri de Grand Slam. „A fost unul dintre cele mai bune turnee ale mele, nu am pierdut niciun set. Am simţit sprijinul publicului. A fost acum sau niciodată. Fără nicio falsă modestie, aceasta este cea mai mare realizare sportivă a mea şi port cu mândrie această medalie de aur pentru Serbia„, a adăugat Djokovic.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:46

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

13:42

„Decizia va murdări pentru totdeauna Jocurile Olimpice” Medalia Anei Bărbosu, cerută înapoi de un membru al Congresului SUA

13:13

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

12:57

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

12:46

Sold-out la FCSB – Sparta Praga! Fanii iau cu asalt Ghencea la returul „de foc” din Champions League

11:36

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp! Ce loc ocupă în topul favoritelor

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și