Închide meniul

Programul etapei a 3-a din Liga Portugal! Când joacă Sporting, Benfica și FC Porto. Meciurile care se văd în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 9:58

Reclamă
Programul etapei a 3-a din Liga Portugal! Când joacă Sporting, Benfica și FC Porto. Meciurile care se văd în AntenaPLAY

Programul etapei a 3-a din Liga Portugal!

Colaj: Profimedia

Iată programul etapei a 3-a din Liga Portugal! Campionatul lusitan promite o nouă serie de meciuri spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana en-titre Sporting va deschide etapa a 3-a din Liga Portugal. „Leii” din Lisabona se vor duela cu Farense, vineri, de la ora 22:15. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Programul etapei a 3-a din Liga Portugal!

În ziua de sâmbătă vor vor intra în joc FC Porto și Benfica, care se vor duela cu Rio Ave și Estrela Amadora.

Ultimele meciuri din etapa a 3-a sunt programate duminică.

Înainte de startul etapei cu numărul 3, Sporting ocupă prima poziție în clasament, cu 6 puncte și cu un golaveraj de +7. Totuși, la egalitate de puncte cu campioana en-titre se află și: FC Porto, Famalicao, Moreirense și Guimaraes.

Reclamă
Reclamă

Iată programul complet al etapei cu numărul 3 din Liga Portugal. Meciurile care se văd în AntenaPLAY:

vineri, 23 august:

sâmbătă, 24 august:

Reclamă
  • Casa Pia – Santa Clara (17:30)
  • FC Porto – Rio Ave (20:00)
  • Benfica – Estrela (22:30)

Duminică, 25 august:

  • Arouca – Nacional (17:30)
  • Estoril – Gil Vicente (20:00)
  • Braga – Moreirense (22:30)

Marius Șumudică a fost ofertat de o echipă din Liga Portugal, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY

Marius Șumudică a fost ofertat de o echipă din Liga Portugal, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY. Antrenorul care este, în prezent, liber de contract, a dat răspunsul pe loc.

Campionatul lusitan este deja bine cunoscut pentru meciurile spectaculoase. Marius Șumudică a avut o experiență în Portugalia și în cariera de jucător, la Maritimo. Meciurile din noul sezon de Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Marius Șumudică a primit, în această vară, o ofertă de la Gil Vicente, ocupanta locului 12 din sezonul trecut de Liga Portugal.

Totuși, antrenorul român a refuzat oferta venită din campionatul lusitan. De asemenea, „Șumi” ar fi primit și o ofertă din partea vicecampioanei sezonului trecut din Cipru, AEK Larnaca.

Marius Șumudică este, în prezent, liber de contract, după despărțirea de Gaziantep. Românul a antrenat formația din Turcia în perioada septembrie 2023 – martie 2024.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™️, Fomula 2™️, Formula 3™️ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™️ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și