Închide meniul

Fotbalistul din Liga 1 care voia să se transfere la FCSB! A fost pe lista lui Gigi Becali: „Mi-ar fi plăcut să joc la ei!”

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 11:46

Reclamă
Fotbalistul din Liga 1 care voia să se transfere la FCSB! A fost pe lista lui Gigi Becali: Mi-ar fi plăcut să joc la ei!”

Fotbalistul din Liga 1 care voia să se transfere la FCSB

Hepta

Mihai Popescu este fotbalistul din Liga 1 care voia să se transfere la FCSB. Fundașul de la Farul a fost pe lista lui Gigi Becali, însă în cele din urmă nu s-a mai produs mutarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul sezonului trecut, Gigi Becali a declarat că îl dorește pe Mihai Popescu la FCSB. În cele din urmă, doar David Kiki a ajuns la formația campioană, de la echipă lui Gică Hagi, în această vară.

Fotbalistul din Liga 1 care voia să se transfere la FCSB

După ce FCSB s-a interesat de el, Mihai Popescu a dezvăluit că nu ar fi spus pas unui transfer la campioană, deși a evoluat la rivala Dinamo. Fundașul și-ar fi dorit să joace în competițiile europene, însă este bucuros și pentru faptul că a rămas la Farul.

„Au fost discuţii, am aflat din ce am vorbit cu mister (n.r. Gică Hagi). Am ales să rămân la Farul, pentru că am avut continuitate, mister mi-a dat şansa să joc. Şi după accidentare a avut încredere în mine. Îi mulţumesc şi, chiar dacă mai aveam contract un an, am ales să prelungesc, pentru că mă simt bine.

Da, am spus-o şi când a apărut în presă despre această ofertă. Sincer, la momentul respectiv nu ştiam detalii, dar aş fi mers (n.r. la FCSB), ţinând cont că echipele care tind să joace în Europa… FCSB este una dintre ele şi mi-ar fi plăcut să joc în continuare în Europa, cum am făcut-o şi cu Farul.

Reclamă
Reclamă

FCSB e una dintre echipele care se bat pentru campionat şi pot spune că da, aş fi mers acolo cu drag, chiar dacă am jucat în trecut la Dinamo. Sunt jucător profesionist şi lucrul ăsta nu schimbă nimic.

Vreau să fac performanţă, chiar dacă am o vârstă înaintată. Acum sunt aici şi vreau să fac performanţă cu Farul, dar pe viitor un transfer ar fi binevenit şi m-aş gândi tot la performanţă”, a declarat Mihai Popescu.

Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB

Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB. Finanţatorul campioanei nu l-a iertat încă pe Mihai Lixandru după declaraţiile făcute înaintea duelului cu Sparta Praga. Astfel că mijlocaşul nu a prins decât 5 minute în Lask Linz – FCSB 1-1.

Reclamă

Voiam să-i măresc lui Lixandru, dar nu mai… A dat o declaraţie înainte de meciul cu Sparta Praga şi mă uitam la televizor şi am văzut declaraţia lui. Am vrut să-l schimb atunci şi îmi pare rău că nu l-am schimbat, mai erau trei ore până la meci. Băi, nu mai joacă ăsta, dar nu mai avea… Nu poţi face asta.

A spus că prima şansă e a lor, sunt mai valoroşi decât noi. Băi, m-a enervat rău de tot, nu ştiam ce să mai fac. De asta nu mai joacă, că nu are valoare, nu a zis el că nu are valoare?

Când o să creadă că are valoare, atunci o să joace. Dacă el crede că nu avem valoare şi că Sparta e mai valoroasă şi are şansă acasă la noi, înseamnă că nu are bărbăţie, curaj. Când le prinde, atunci va juca. Îmi plăcea mult de el, mă întrebam dacă nu cumva îl depăşeşte valoric pe Şut, dar se ascunde de joc, nu mai înţeleg fotbalul”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:20

LIVE VIDEOAEK – Lamia 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 5 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 6 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată
Citește și