Închide meniul

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 11:46 / Actualizat: 25 august 2024, 15:38

Reclamă
Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu!

Monica Niculescu / Profimedia Images

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! Perechea Hanyu Guo/Monica Niculescu (China/România) a învins în finala turneului de 500 de puncte de la Monterrey dublul Giuliana Olmos/Alexandra Panova (Mexic/Rusia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Niculescu şi Hanyu Guo s-au impus în finala de la Monterrey cu scorul 3-6, 6-3, 10-4, după o oră şi 34 de minute de joc.

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

Pentru câştigarea turneului de la Monterrey, Monica Niculescu şi Hanyu Guo vor primi 500 de puncte WTA şi un cec de 47.390 de dolari.

La festivitatea de decernare a trofeului, Monica Niculescu i-a mulţumit partenerei sale de dublu, Hanyu Guo. Totodată, românca a avut un mesaj special pentru publicul din Monterrey.

Mulțumesc că ai jucat cu mine. Sunt atât de fericită, m-am simțit grozav pe teren alături de tine, m-am distrat bine, cred că ne completăm reciproc și sunt fericită pentru acest trofeu”, i-a transmis Monica Niculescu lui Hanyu Guo.

Reclamă
Reclamă

Iubesc să vin aici, la Monterrey, cred că este a cincea oară când vin”, a mai spus Monica Niculescu la festivitatea de decernare a trofeului. Ulterior, ea a adresat publicului din Mexic un mesaj în limba spaniolă. „Îmi place mult aici, vă mulțumesc mult pentru tot”, le-a transmis românca fanilor mexicani.

În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu se află pe locul 38 mondial în ierarhia de dublu. Românca a adunat aproape 7 milioane de dolari din tenis.

Monica Niculescu a participat şi în turneul de dublu feminin de la Jocurile Olimpice. Niculescu a făcut echipă cu Irina Begu. Din păcate, româncele au părăsit competiţia încă din primul tur, fiind învinse de taiwanezele S.W. Hsieh şi C.Y. Tsao, cu scorul 7-6 (2), 7-5.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

Florin Niță semnează cu Damac! Va fi coleg cu Nicolae Stanciu și antrenat de Cosmin Contra

15:57

„Aș minți să spun că mă așteptam” Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui”

15:50

LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e ACUM, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Norris l-a depăşit pe Verstappen

15:13

FotoFloyd Mayweather l-a învins pe nepotul lui John Gotti într-un meci demonstrativ. La 47 de ani, a rămas neînvins în carieră

15:11

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt! A fost lăsat acasă de oficialii campioanei

14:56

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și