Închide meniul

Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 17:48

Reclamă
Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

Profimedia

Lando Norris a oferit prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos. Pilotul britanic a reușit a 2-a victorie a carierei, după ce l-a învins pe Verstappen în cursa „de casă” a olandezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. Toate cursele de Formula 1 din 2024 sunt în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

După cursă, Lando Norris le-a mulțumit oamenilor din staff-ul echipei, pentru faptul că mașina sa s-a comportat excelent în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos.

De asemenea, acesta a vorbit și despre Max Verstappen și s-a declarat surprins de faptul că olandezul nu a reușit să se distanțeze, atunci când se afla la conducerea cursei.

„Este un sentiment încântător. Nu aș spune că e o cursă perfectă, turul 1 nu a fost bun. Dar totul a mers bine după, mașina a fost excelentă, l-am putut depăși pe Max.

Reclamă
Reclamă

A fost o cursă destul de ușoară pentru noi astăzi. Am și eu foarte mulți fani olandezi, sunt convins că unii sunt supărați totuși.

Credeam din turul 5 sau 6 că Max se va distanța, dar nu a reușit să facă acest lucru. Apoi ritmul lui a fost din ce în ce mai slab și am reușit să îl depășesc”, a spus Lando Norris.

Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiul de Formula 1 al Ţărilor de Jos

Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiul de Formula 1 al Ţărilor de Jos. Max Verstappen nu a reuşit să obţină a patra victorie consecutivă pe circuitul de la Zandvoort şi a terminat pe locul pe 2.

Reclamă

După ce Max Versttapen a avut un start fabulos şi l-a depăşit pe Norris, cursa a luat o întorsătură incredibilă în turul 18. Atunci, Norris l-a depăşit pe Versttapen şi a dominat autoritar cursa.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™️, Fomula 2™️, Formula 3™️ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™️ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:30

LIVE VIDEOPAOK – Panetolikos 1-0 e ACUM, live în AntenaPLAY. Sastre a deschis scorul cu o lovitură de cap. Panathinaikos – Levadiakos 0-0

21:22

Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0: „Mă bucur! Am revenit acasă!”

20:55

CFR Cluj – FC Botoșani 3-0! Echipa lui Dan Petrescu a făcut spectacol în Gruia și e pe loc de play-off!

20:42

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Echipa de start a roș-albaștrilor

20:23

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele de start

20:11

Endrick a debutat cu gol la Real Madrid! Brazilianul de 18 ani, execuție superbă în 3-0 cu Valladolid

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 LIVE VIDEOEstoril – Gil Vicente se joacă ACUM în AntenaPLAY. Braga – Moreirense e de la 22:30 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2
Citește și