Închide meniul

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2024, 19:58

Reclamă
Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

Profimedia

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45. Lando Norris va pleca din pole position, acesta fiind urmat de Max Verstappen şi de Oscar Piastri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă o cursă fantastică în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos. Max Verstappen a anunţat deja că nu se va mulţumi cu locul al doilea din calificări şi că se va lupta pentru victorie cu piloţii de la McLaren.

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

Pentru Lando Norris este al treilea pole position din acest sezon, după cele de la Barcelona şi Budapesta. De cealaltă parte, Max Verstappen va încerca să rămână neînvins pe o pistă în care a pornit de trei ori din pole position şi a obţinut trei victorii în tot atâtea participări.

Lando Norris, prima reacție după ce va pleca din pole position în Marele Premiu al Țărilor de Jos! Mesaj direct despre Verstappen

Lando Norris a oferit prima reacție după ce va pleca din pole position în Marele Premiu al Țărilor de Jos! Pilotul britanic nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul calificărilor.

Norris a fost cel mai rapid din calificările Marelui Premiu al Țărilor de Jos. Marea cursă este programată duminică, de la ora 15:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. După calificări, Norris a transmis că mașina sa a fost excepțională și că, per total, a avut parte de o zi excepțională.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, a transmis și un mesaj despre Max Verstappen și a dezvăluit că, în opinia sa, olandezul se va lupta pentru a câștiga „cursa sa de casă”.

„O zi excepțională pentru noi, e foarte bine să ne reîntoarcem la curse. Am făcut câteva tururi foarte bune, în special ultimul tur.

(n.r. despre condițiile meteo) E mai greu decât pare, nu este deloc ușor să pilotez în aceste condiții, nu știi cât de mult poți să forțezi, dar m-am simțit excelent în mașină, a fost incredibilă. Totul merge foarte bine.

Reclamă

Aștept cu nerăbdare ziua de mâine, Max va fi, cu siguranță, foarte rapid. Se va lupta mult, mai ales la cursa sa de casă”, a spus Lando Norris.

  • Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. Toate cursele de Formula 1 din 2024 sunt în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

La rândul său, Max Verstappen a anunţat că va face totul pentru a putea obţine a patra sa victorie de pe circuitul de la Zandvoort.

Am încercat tot ce am putut. Din cauza vântului, calificările au fost foarte dificile. Sunt mulţumit cu locul al doilea. Să sperăm că maşina va fi în configuraţie de de cursă. Vom face tot ce vom putea pentru a câştiga. Trebuie să fim, însă, realişti. Să sperăm că vom avea o cursă bună„, a spus Max Verstappen.

De asemenea, toate detaliile despre Marele Premiu al Ţărilor de Jos le găsiţi în pastila Formula 1 Update, cu Antal Putinică.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:20

LIVE VIDEOAEK – Lamia 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 5 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 6 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată
Citește și