Închide meniul
VIDEO

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 30 august 2024, 19:00

Reclamă
Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY

Lewis Hamilton, într-un antrenament la Monza/ Profimedia

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, care a fost live în AntenaPLAY. Etapa a 16-a din Formula 1 se desfăşoară în această săptămână în „Templul vitezei” de la Monza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele două sesiuni de antrenamente au avut loc vineri, LIVE în AntenaPLAY. A treia sesiune va fi sâmbătă, de la ora 13:30, iar calificările se vor desfăşura de la ora 17:00, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

A doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost live în AntenaPLAY | Lewis Hamilton, cel mai bun timp

Update: S-a încheiat a doua sesiune de antrenamente! Lewis Hamilton a înregistrat cel mai bun timp, 1:20:738. Lando Norris s-a clasat pe locul secund, urmat de Carlos Sainz. Max Verstappen s-a clasat pe locul 14.

Update! Steag roşu la Monza. Sesiunea de antreanemte libere a fost oprită, după ce Kevin Magnussen şi-a făcut praf monopostul. Pilotul de la Haas s-a lovit de parapete şi nu mai poate continua în această sesiune.

Update 18:00: A început a doua sesiune de antrenamente.

Reclamă
Reclamă

Update 15:30: Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot din prima sesiune de antrenamente de la Monza (1:21.676). Olandezul a fost urmat de Charles Leclerc (1:21.904) şi Lando Norris (1:21.917).

Update 15:28: Franco Colapinto, noul pilot al celor de la Williams, le-a dat emoţii constructorilor britanici. În acelaşi loc în care Kimi Antonelli a pierdut controlul monopostului, argentinianul a ieşit pe pietriş. Tot pe final de sesiune, Esteban Ocon a greşit în primul viraj.

Reclamă

Update 15:20: Aceştia sunt timpii piloţilor cu 10 minute înainte de finalul sesiunii.

Update 14:53: S-a reluat prima sesiune de antrenamente.

Update 14:40: Steag roşu! După doar 5 tururi efectuate, la ieşirea din Parabolica, Kimi Antonelli a pierdut controlul monopostului lui George Russell şi a intrat în parapet. Din fericire, tânărul care tocmai a împlinit 18 ani nu a păţit nimic. Cel mai bun timp scos de Antonelli a fost 1:23.955.

Update 14:30: A început prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei.

Scenariul prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen. Lupta pentru titlul mondial în Formula 1 pare să devină tot mai încins, după ce Lando Norris s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos.

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului 2024 de Formula 1, Max Verstappen are un avans de 70 de puncte în faţa lui Norris. Dar maşina celor de la McLaren pare capabilă să îl ajute pe Norris să înfăptuiască un adevărat miracol.

Câştigătorul unei curse de Formula 1 obţine automat 25 de puncte, în timp ce locul al doilea va primi 18 puncte. La acestea se poate adăuga punctul pentru cel mai rapid tur. Până la finalul sezonului vor mai fi şi 3 curse de sprint: la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii (20 octombrie), al Braziliei (3 noiembrie) şi al Qatarului (1 decembrie).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:14

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

22:09

„Te aşteptai?” Răspunsul dat de Alexandru Chipciu, după ce a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională! Cine i-a dat vestea

21:52

LIVE VIDEOMoreirense – Benfica ACUM, în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria ţinteşte a treia victorie consecutivă în Liga Portugal

21:49

LIVE SCOREOţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu este neînvinsă în Liga 1

21:42

Cât vor costa, de fapt, biletele la meciurile de acasă ale FCSB-ului din Europa League! Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

21:06

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și