Închide meniul

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

Alex Masgras Publicat: 30 august 2024, 22:14

Reclamă
Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: "Cred că avem o problemă"

Kimi Antonelli şi Toto Wolff, la Marele Premiu al Italiei / Profimedia

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei. În prima sesiune de antrenamente de la Monza, italianul de 18 ani s-a urcat în monopostul lui George Russell.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru Kimi Antonelli, după doar câteva minute din FP1, a pierdut controlul monopostului şi a intrat în zid.

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

În ciuda impactului, italianul care tocmai a împlinit 18 ani pe 25 august a ieşit singur din monopost. La finalul zilei, Toto Wolff a tras primele concluzii şi a declarat că are în continuare încredere în Antonelli, fiind convins că, din cauza lipsei de experienţă, aceste episoade se vor repeta.

„Cel mai important lucru este că el e bine. Mereu am spus că este un debutat, este foarte tânăr. Suntem dispuşi să investim în viitorul lui. Astfel de momente vor mai avea loc şi se vor întâmpla şi anul viitor.

Din ce am văzut astăzi, cred că avem o problemă din a-l încetini, nu de a-l face mai rapid. Ce am văzut în acele câteva tururi este grozav.

Reclamă
Reclamă

În primul rând, el şi-a cerut scuze. Cred că asta trebuie să faci când aduci înapoi în garaj o maşină care arată ca o cutie cu lego”, a declarat Toto Wolff, citat de marca.com.

Toto Wolff l-a liniştit însă pe tânărul de 18 ani şi a declarat că acest incident de la Monza nu va afecta decizia pe care Mercedes o va lua în legătură cu coechipierul lui George Russell din 2025. De asemenea, Wolff a anunţat că Antonelli va mai pilota monopostul Mercedes în aceest sezon, cel mai probabil în Mexic:

„Nu am luat o decizie, dar cred că se va întâmpla în Mexic. Un pilot puternic trebuie să revină după astfel de momente şi să facă faţă presiunii. Evident, nu a fost un weekend uşor pentru el. Toate aceste lucruri care se întâmplă în jurul tău la Monza, un italian care pilotează pentru Mercedes. Trebuie să fie o povară.

Reclamă

Dacă vrea să fie campion mondial într-o zi, trebuie să se descurce cu aceste lucruri. Nu mă îndoiesc că poate şi că va face asta.

Acest accident nu va niciun efect (n.r. în privinţa numirii coechipierului lui Russell din 2025. Cel mai important lucru este să alegi în funcţie de abilităţi, iar o sesiune slabă de antrenamente nu e un argument”, a mai spus Toto Wolff.

Calificările Marelui Premiu al Italiei sunt sâmbătă, de la ora 16:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Duminică, de la ora 15:45, va avea loc cursa, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 31 aug.

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic
Citește și