Închide meniul

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi! Simona Halep, printre invitaţi

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2024, 15:58

Reclamă
Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi! Simona Halep, printre invitaţi

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi

O investiţie de 8 milioane de euro făcută de Gică Hagi la Academia Ovidiu a fost inaugurată miercuri. Printre invitaţi, s-au aflat Simona Halep şi noul acţionar al clubului Farul Constanţa, Daniel Moraru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele a investit 8 milioane de euro pentru construcţia unui corp cu 4 etape, în care găsim o sală de mese şi bucătărie pentru loturile Farului, un muzeu, camere pentru echipa mare a clubului, sală de lectură, de studii şi de şedinţe.

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi

Tot în acelaşi corp, Hagi a inaugurat şi o sală de forţă. În acest moment, suprafaţa bazei lui Gică Hagi este de 120.000 de metri pătraţi, iar investiţia „Regelui” a ajuns la 20 de milioane de euro.

„Mulțumesc partenerilor care au fost lângă mine! În viață nu ești singur. Ai familie, ai parteneri. Apoi, ai nevoie de o strategie. Am avut strategia de la început, împreună cu toți oamenii care au muncit în Academie, în club, cu parteneri. Le mulțumesc încă o dată, pentru că fără ei nu se putea realiza nimic! Acum, mă duc spre 60 de ani, drumul se scurtează, e tot mai aproape, dar am entuziasm. Sunt cu Farul și vreau să fac cât mai multe. De aici am plecat, Farul m-a crescut, iar acum sunt acasă.

Gică Hagi: „Mă gândeam la început că voi ajunge departe”

Mă gândeam la început că voi ajunge departe. Ce am gândit s-a împlinit, dar e loc și de mai bine. Astăzi am inaugurat clădirea și o bază sportiva ce aparțin clubului Farul, un club cu infrastructura bună și copii mulți. Am avut plăcerea de a întoarce fotbalului ce mi-a dat. Și pe mine m-au ajutat alții. Investiția cea mai bună e în copii. Cred că am făcut o treabă excelentă. Nu contează câți bani s-au investit, important e că s-a făcut un lucru de calitate. Academia noastră a dat jucători la cel mai înalt nivel, muncim pentru România.

Reclamă
Reclamă

Noi ne-am atins toate obiectivele, a câștigat și Farul campionatul, Constanța era singurul oraș portuar ce nu câștigase campionatul. Sper să mai am energie să sprijin în continuare, așa cum am fost sprijinit și eu. Primul lucru pe care trebuie să îl faci, când vrei să devii cel mai bun, este să asiguri condiții de calitate.

Sper ca generațiile următoare să dispute o finală de Campionat european sau Mondial, cum noi nu am reușit. Pentru mine au fost un exemplu Ajax și Olanda, pe care mi-am creat viziunea, iar apoi am ajuns la Real Madrid și Barcelona, cluburi care m-au făcut să conștientizez că pot deveni cel mai bun. Sunt înnebunit să progresez în fiecare zi. Farul trebuie să devină un club european. De aceea aștept noi acționari la club. Mulțumesc Farul că m-a ajutat când am fost mic, restul pentru mine a fost plăcere! I-am învățat pe copii să nu aibă niciun complex de inferioritate”, a spus Hagi, la inaugurarea corpului de 4 etaje.

Gică Popescu: „Tot ce a depins de noi am înfăptuit”

„E un centru de performanță sportivă. Nu au fost 5 ani de zile ușori, am încercat ca pe lângă infrastructură, să nu neglijăm performanța sportivă. Nu am fi putut inaugura fără o serie de companii importante.

Reclamă

Tot ce a depins de noi am înfăptuit. Am muncit enorm. Luna asta se va semna contractul de proiectare și execuție a noului stadion. Când va fi gata, la Constanța va fi un centru de referință în fotbalul european”, a spus şi Gică Popescu.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

19:46

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

18:59

„O chestiune comercială!” Gică Popescu, reacţie fermă despre situaţia lui Ianis Hagi! Ce a spus despre antrenorul lui Rangers

18:55

Eduard Novak, locul 10 la proba de contratimp individual pe șosea, la para-ciclism, de la Jocurile Paralimpice!

18:44

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi! Şi-a anunţat decizia chiar în vestiar

18:33

Raul Rusescu, uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB. Mesaj după decizia radicală luată de Gigi Becali: „Fără cuvinte!”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării
Citește și