Închide meniul

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2024, 11:37

Reclamă
Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024!

Eliza Samara şi Bernadette Szocs, după un meci/ Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Eliza Samara sunt gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Româncele vor concura în competiţia dotată cu premii totale de 800.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Bernadette Szocs este prima competiţie de după turneul olimpic. WTT Champions Macao 2024 se va vedea în AntenaPLAY în perioada 9-16 septembrie.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

La startul turneului de la Macao vor fi 9 dintre cele mai bune 10 jucătoare din clasamentul mondial: Sun Yingsha, Chen Meng, Wang Manyu, Wang Yidi, Hina Hayata, Shin Yubin, Miwa Harimoto, Mima Ito şi Cheng I-Ching.

Nume uriaşe se află şi pe tabloul masculin, acolo unde îi găsim pe Wang Chuqin, Fan Zhendong, Hugo Calderano, Liang Jingkun, Felix Lebrun, Ma Long, Lin Yun-Ju, Tomokazu Harimoto sau tânărul suedez Truls Moregard.

Premiile de la WTT Champions Macao 2024 sunt impresionante: campionii vor fi răsplătiţi cu 35.000 de dolari, finaliştii, cu 27.000 de dolari, semifinaliştii vor încasa 18.000 dolari, iar sfertfinaliştii vor primi 14.500 de dolari.

Reclamă
Reclamă

Punctele pentru campionatul mondial vor fi, de asemenea, un element important: câştigătorii vor primi 1.000 de puncte, finaliştii, 700 de puncte, semifinaliştii, 350 de puncte, iar sfertfinaliştii vor fi recompensaţi cu 175 de puncte.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara au participat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. În cadrul probei de echipe, România a fost învinsă cu 3-2 de către India. Szocs şi Samara nu au reuşit să cucerească o medalie la Paris, aşa că sunt, cu siguranţă, dornice să aibă o prestaţie cât mai bună la Macao.

Chiar nu am niciun regret faţă de ceea ce am făcut la aceste Jocuri, pentru că am lăsat totul deoparte şi am făcut totul pentru tenisul de masă. Acum ştiu că trebuie să mă antrenez şi mai mult. Trebuie să acceptăm că am avut noi o zi mai slabă şi ele o zi mai bună. Eu nu voi renunţa însă la visul meu cel mare. Mai am patru ani la dispoziţie şi sunt convinsă că într-o zi va deveni realitate”, declara Bernadette Szocs după Jocurile Olimpice.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

15:34

Sold out la Kosovo – România! Cine îi va susţine pe tricolori din tribune, după sancţiunea UEFA

15:23

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Până luni se rezolvă!”

14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și