Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”

Publicat: 7 septembrie 2024, 9:02

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii

Caius Covrig / Facebook

Milionarul român de doar 28 de ani a făcut un gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii. Caius Covrig a aflat că ea nu i-a putut duce până acum la munte şi i-a oferit mamei un sejur la hotelul său, împreună cu copiii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig i-a transmis femeii că va avea parte şi de o cină gratis la lounge-ul său, pe lângă sejurul din hotel.

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”

Am 3 copii, pe care îi cresc singură. Nu au ajuns niciodată la munte. Poate măcar o zi să îi pot aduce, să vadă cum arată muntele”, a fost mesajul mamei singure, la care Caius Covrig a răspuns imediat.

Iubesc să ofer cât de mult pot ❤️ Te aştept cu un mesaj în privat şi îmi doresc să ai parte de această experienţă minunată alături de copiii tăi”, i-a transmis Caius Covrig femeii, pe contul său de Instagram.

Internauţii l-au lăudat pe Caius Covrig pentru gestul său. „Respect pentru ajutorul acordat”, „Ai un suflet minunat” şi „Felicitări!!!🙏🫶🙌 Un gest minunat pentru niște sufleţele!!! ❤️ Dar din dar se face Rai!!” au fost doar câteva dintre comentariile de apreciere primite de Caius Covrig.

Reclamă
Reclamă

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. El deţine un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. Totodată, construieşte în prezent un alt hotel, de 5 stele, tot în Buşteni.

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Reclamă

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, a declarat Caius Covrig pentru AntenaSport.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:45

Adrian Mutu şi-a ales favoritul după Kosovo – România 0-3: „Nu Man a fost omul meciului”

12:36

Dănuţ Lupu, comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu: „E aceeaşi Dacie, dar cu alt şofer”

12:04

Luis Suarez s-a retras de la naţionala Uruguayului! Imagini emoţionate cu atacantul de 37 de ani

11:48

Camelia Ciripan a cucerit bronzul la Jocurile Paralimpice 2024! A doua medalie a României la competiţia de la Paris

11:40

Meciul Kosovo – România, 0-3, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

11:21

„Ruşine istorică” Ce a scris presa din Serbia după ce imnul României a fost huiduit la Kosovo şi după incidentele de la final!

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 5 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și