Închide meniul

Mircea Lucescu se operează! Când va suferi selecţionerul naţionalei intervenţia chirurgicală

Bogdan Stănescu Publicat: 12 septembrie 2024, 12:11

Reclamă
Mircea Lucescu se operează! Când va suferi selecţionerul naţionalei intervenţia chirurgicală

Mircea Lucescu se operează! Când va suferi selecţionerul naţionalei intervenţia chirurgicală

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu se operează! Fostul său elev, Marius Şumudică, a dezvăluit când va avea loc intervenţia chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu are probleme la şold. În 2023, „Il Luce” s-a operat de coxartroză la şoldul stâng. Acum va suferi o intervenţie chirurgicală la şoldul drept.

Mircea Lucescu se operează! Când va suferi selecţionerul naţionalei intervenţia chirurgicală

Cuvintele sunt de prisos, știu ce poate să facă, știu ce calități de lider are. Eu am vorbit cu dânsul, știu ce probleme de sănătate are, la șold, asta înseamnă sacrificiu, și-a amânat operația pe care o va face peste o lună.

L-ați văzut, nu are nevoie nici măcar ochelari, la vârsta lui. Este un domn, nu trebuie să spunem că din cauza vârstei nu este vulcanic, agresiv pe bancă. Nu sunt întâmplătoare rezultatele, chiar dacă Lituania a avut o posesie mai bună. Asta a fost tactica lui Nea Mircea, singura problemă cred că a fost starea fizică a unor jucători.

Nu este o problemă pentru jucători să joace la 3 zile, sunt tineri. Dacă vă uitați la statistică, echipele care nu au posesie câștigă 50% din meciuri. Echipele care au jucători de viteză mizează pe contraatac”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a început excelent noul mandat de selecţioner al României. „Il Luce” are două victorii după primele două meciuri în care a stat pe banca României.

Kosovo – România s-a încheiat 0-3, în primul meci al lui Lucescu la naţională din acest mandat. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a câştigat şi cu Lituania, acasă, cu 3-1. „Tricolorii” sunt pe primul loc în grupa lor de UEFA Nations League, după două partide disputate. România are maximum de puncte.

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională: „Am avut o discuție și mi-a zis”

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională, a fost dezvăluit de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Reclamă

Mircea Lucescu intenţionează să introducă jucători tineri atunci când naţionala conduce. „Il Luce” încă e în căutarea unor tineri pe care să îi promoveze la naţională.

”Trebuie să ținem cont că domnul Lucescu nu cunoaște jucătorii așa cum îi cunoștea Edi Iordănescu. Întotdeauna a spus că trebuie să avem 18-20 de jucători de valori apropiate, astfel încât să poată să facă schimbări multe.

Ce știu e că și-ar dori foarte tare e ca jucătorii care vin de pe bancă să fie foarte tineri. La sfârșitul meciului cu Kosovo am avut o discuție și mi-a zis ‘acum, la scorul ăsta, de 3-0, era exact momentul să intre niște jucători tineri, doar că deocamdată nu îi avem’”, a declarat Andrei Vochin pentru sursa citată.

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României. Tricolorii au şase puncte după primele două meciuri disputate în Nations League, 3-0 cu Kosovo şi 3-1 cu Lituania.

Alibec a fost decisiv în al doilea meci, disputat pe Stadionul Steaua. I-a oferit un assist lui Alexandru Mitriţă, la ultimul gol al partidei. Alibec e fascinat de nivelul fotbalistic al lui „Il Luce”.

„Suntem bucuroşi că am câştigat ambele meciuri. Am rămas surprinşi de domnul Mircea Lucescu, de cât fotbal poate să cunoască şi sunt mândru că am apucat să lucrez cu el.

E o nouă experienţă, se vede că a fost în fotbalul mare. Ne învaţă să avem încredere în noi şi să nu ne fie frică de nimeni. Suntem bucuroşi că suntem pe primul loc”, a spus Alibec.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

NEWS ALERTRăzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

15:20

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani: „La fel ca Roger, Rafa şi Nole”

14:58

Gică Hagi, un nou transfer la Farul! Prima reacţie a jucătorului după ce a fost prezentat oficial la constănţeni

14:44

Clinton N’Jie a anunţat obiectivul la Rapid. „Să îi facem pe fani fericiţi!”

14:07

FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu

13:57

Doina Melinte a primit Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie oferită de COSR

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și