Închide meniul

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 20:58

Reclamă
CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea

Cristina Neagu/ Profimedia

CSM Bucureşti a postat un mesaj emoţionant, după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din handbal. Clubul la care evoluează cea mai bună handbalistă din istoria României a reacţionat imediat, după anunţul făcut de sportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a anunţat că se va retrage din handbal, la finalul acestui sezon. Aceasta a transmis că vrea să se bucure pe deplin de ultimul an la CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea

Campioana CSM Bucureşti a anunţat în paralel cu declaraţiile sportivei de la TV retragerea acesteia.

”Căpitanul nostru a anunţat în această seară că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal. Ne bucurăm că suntem parte din această călătorie fantastică a singurei handbaliste desemnată de 4 ori cea mai bună din lume şi care în următoarele meciuri are şanse să devină golgheterul all-time al competiţiei!”, a anunţat CSM Bucureşti, pe conturile oficiale.

Adi Vasile, fostul antrenor al Cristinei Neagu de la CSM Bucureşti, a reacţionat şi el la aflarea veştii. Acesta a transmis că handbalista va avea mereu un loc special în inima sa.

Reclamă
Reclamă

„Am avut norocul să antreneze foarte multe jucătoare bune şi de elită, dar Cristina evident e foarte aproape de sufletul meu. E un moment încărcat, pe care probabil l-a pregătit, dar pe de altă parte îi face şi bine să facă anunţul şi de acum să se concentreze pe handbal, pe ce îi place cel mai mult. Accidentările şi uzura, şi vârsta, îşi lasă nişte urme”, a spus Adi Vasile, fostul antrenor de la CSM Bucureşti.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din handbal. Cea mai bună handbalistă din istoria României a transmis un mesaj ferm şi a declarat că acesta este ultimul ei sezon.

Am un mesaj important pentru iubitorii handbalului. Și mai ales pentru oamenii care m-au susținut de-a lungul carierei mele. Am decis ca la sfârșitul acestui sezon competițional să mă retrag. Am decis de mult timp. sta voiam să le transmit fanilor. Vreau să fac ceva special în acest sezon. O caravană. Va merge cu mine peste tot în orașele țării. Vom avea un spațiu special în care mă voi întâlni cu fanii după meciuri.

Reclamă

Cu siguranță, lucrurile astea se vor afla de pe conturile mele de social media. Îi invit pe toți cu drag la meciuri dacă vor să mă vadă jucând pentru ultima oară!

Sunt 25 de ani de carieră. Și 20 de ani la cel mai înalt nivel. AM trecut prin multe momente frumoase. Sigur, oamenii țin minte trofeele. M-am bucurat tare de trofeul Ligii Campionilor și de cele două medalii pe care le-am câștigat cu echipa națională.Am avut multe momente grele din cauza accidentărilor. Am stat aproape patru ani în afara terenului. Am descoperit multe lucruril în acea perioadă. Cum ar fi să ai răbdare. Și să nu renunți niciodată. Cred că mi-am și depășit nivelul după aceste accidentări. Sincer îți spun, le consider cele mai mari victorii ale carierei mele. (N.r. Pleci de tot din sport?) Nu știu. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Cristina Neagu, conform stirileprotv.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și