Închide meniul

Andrei Nicolescu, prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB: „Nu mai suntem acum 30 de ani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2024, 10:38

Reclamă
Andrei Nicolescu, prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB: „Nu mai suntem acum 30 de ani!

Andrei Nicolescu, prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB

Andrei Nicolescu la AS.ro

Andrei Nicolescu a avut o prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB. Administratorul special de la Dinamo a spus că autocarul a fost închiriat pe criterii de calitate şi nu l-a interesat cine l-a folosit înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu a mai spus că, în momentul de faţă, Dinamo nu îşi permite să cumpere un autocar nou. Totuşi, Nicolescu a spus că peste 2 ani Dinamo îşi va putea permite să îşi cumpere un autocar nou.

Andrei Nicolescu, prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB

„Eu cred că dăm o conotaţie arhaică. Nu cred că mai suntem în fotbalul de acum 30 de ani. Este un parteneriat cu un partener care asigură astfel de autocare. Este un produs şi un serviciu pe care l-am aşteptat. În momentul în care Dinamo ar putea să îşi permită un autocar nou, o vom face. Acum nu e momentul. Niciodată nu o să poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Noi nu am discutat cu ei în termenii aceştia, noi am dorit un autocar de o anumită calitate. Termenii au fost discutaţi pe calitate. Noi am ales pe servicii, nu că a fost autocarul la X sau Y. În 2-3 ani vom cumpăra şi un autocar propriu”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut

Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut. Dinamo va veni la meciul cu Unirea Slobozia cu noul autocar.

Totul a ieşit la iveală după ce fanii au descoperit că autocarul are acelaşi număr de înmatriculare pe care îl avea cel folosit de FCSB în trecut. Fanii au luat foc şi au transmis mai multe mesaje dure la adresa conducătorilor. „Culori pătate, autocar compromis, e clară treabă”, „Andrei Nicolescu, chiar în halul ăsta să îți bați joc de noi?” şi „Ireal…” au fost câteva dintre mesaje transmise, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Dinamo are un nou autocar🚌!!!⬜🟥Dinamo va inaugura la meciul cu Unirea Slobozia noul autocar al clubului. Dinamo nu a mai folosit autocarul cu însemnele clubului în ultima perioadă, după ce contractul cu proprietarul acestuia a expirat! La 30 iunie, contractul pentru folosirea autocarului de către SC Dinamo a expirat!

Acesta data din 2007, de la ultimul titlu, când fusese comandat de Borcea, pe atunci acționar la Dinamo. Omul de afaceri Claudiu Ciolan – care susține echipa Muscelul Câmpulung – cumpărase autovehiculul de la Ionuț Negoiță, în schimbul a 50.000 de euro, și îl lăsase să fie folosit gratis de echipa de fotbal.

Autocarul cel nou e în dungi 🟥⬜alb-roșii pe fond negru, are desenați doi câini fioroși, numele și sigla clubului pe toate laturile, plus toate trofeele câștigate: 1️⃣8️⃣ titluri, 1️⃣3️⃣ Cupe ale României, 2️⃣ Supercupe și 1️⃣ Cupă a Ligii” e postarea care însoțește fotografiile„, a fost anunţul făcut de Dinamo pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

Bellator Champions Series (19:30) şi Hexagone MMA (21:30) sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY

14:10

VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35)

14:01

Victor Cornea şi Bogdan Pavel au pierdut meciul de dublu. România conduce China cu 2-1

13:43

„Aşa văd eu lucrurile” Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea”

13:36

„Nu pot înţelege de ce Hagi a fost tratat oribil!” Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi! Critici pentru antrenor

12:34

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului vor fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY (14:55)

1 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 2 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 3 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 4 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 Gigi Becali a auzit ce a declarat Victor Piţurcă şi a reacţionat imediat! Replică acidă a patronului FCSB-ului
Citește și