Închide meniul

„Nu pot să cred!” Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din Oțelul – Dinamo! A anunțat obiectivul „câinilor”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 8:45

Reclamă
Nu pot să cred!” Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din Oțelul – Dinamo! A anunțat obiectivul câinilor”

Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din Oțelul - Dinamo

Andrei Nicolescu / AS.ro

Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din duelul Oțelul – Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a oferit declarații ferme despre momentul în care gălățenii au cerut penalty, ca urmare a unui posibil henț comis în careu de către Cătălin Cîrjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolescu susține că mijlocașul lui Dinamo atinge balonul cu mâna, deoarece a fost împins de adversarul său, Samuel Teles.

Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din Oțelul – Dinamo

Oficialul „câinilor” consideră astfel că arbitrul a luat decizia corectă, de a nu acorda penalty, ținând cont că a revăzut faza și la VAR.

Nu pot să cred că vorbiți despre așa ceva (n.r. posibil penalty pentru Oțelul). La VAR s-a vorbit pentru că a fost o situație care a fost analizată. E o situație clară care chiar nu necesită comentarii.

Mingea îi lovește bratul lui Cîrjan, pentru că mâna lui a fost împinsă de adversar (n.r. Samuel Teles). A trebuit analizată faza la VAR pentru că a fost o fază în interiorul careului”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Andrei Nicolescu a dezvăluit și care este obiectivul lui Dinamo. Oficialul a transmis că echipa lui Zeljko Kopic se va lupta pentru play-off, iar dacă va obține această performanță, obiectivele se vor schimba.

Anul acesta cred din ce în ce mai mult că ne vom lupta pentru play-off. Din momentul în care începe play-off-ul, va începe alt campionat, în care ne vom seta alte obiective”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul

Zeljko Kopic a dezvăluit că așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei de la Galați.

Reclamă

A fost un meci bun, interesant, cu multă intensitate. În prima repriză ne-au dominat, am făcut presing și am înscris din penalty, dar nu am avut posesia.

În a doua repriză am schimbat unele lucruri, am controlat meciul, le-am dat șanse și unor jucători tineri, iar în final sunt mulțumit. Ultima ocazie a lui Caragea, am avut ghinion, dar egalul este un rezultat echitabil.

Nu sunt îngrijorat de accidentări, unii au probleme minore, alții au probleme din cauza echipelor naționale sau din cauza gazonului. Nu e perfect (n.r. gazonul) și poate cauza probleme uneori. Trebuie să trecem peste momentele dificile.

(n.r. așteptați jucători noi?) Da. Nu vreau să vorbesc despre nume, președintele și departamentul de scouting știu ce îmi doresc”, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro, după Oțelul – Dinamo 1-1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și