Închide meniul

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 23:31

Reclamă
Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Zeljko Kopic a dezvăluit că așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei de la Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Oțelul Galați și Dinamo a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul!

După meci, Kopic a dezvăluit că este mulțumit de rezultatul obținut de jucătorii săi, dar și de prestația acestora.

Totodată, antrenorul lui Dinamo a menționat faptul că așteaptă, în continuare, întăriri la echipă.

„A fost un meci bun, interesant, cu multă intensitate. În prima repriză ne-au dominat, am făcut presing și am înscris din penalty, dar nu am avut posesia.

Reclamă
Reclamă

În a doua repriză am schimbat unele lucruri, am controlat meciul, le-am dat șanse și unor jucători tineri, iar în final sunt mulțumit.

Ultima ocazie a lui Caragea, am avut ghinion, dar egalul este un rezultat echitabil.

Nu vorbesc despre arbitraj, trebuie să le respect toate deciziile.

Reclamă

Nu sunt îngrijorat de accidentări, unii au probleme minore, alții au probleme din cauza echipelor naționale sau din cauza gazonului. Nu e perfect (n.r. gazonul) și poate cauza probleme uneori. Trebuie să trecem peste momentele dificile.

Îmi place ca echipa să joace un fotbal frumos, dar fără o luptă nu se pot face lucruri importante. Jucătorii au dat totul astăzi.

(n.r. așteptați jucători noi?) Da. Nu vreau să vorbesc despre nume, președintele și departamentul de scouting știu ce îmi doresc”, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro, după Oțelul – Dinamo 1-1.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după remiza cu Oţelul

Astrit Selmani a transmis că rezultatul de egalitate a fost unul corect, ţinând cont de absenţele de la Dinamo. Atacantul kosovar a declarat că jocul „câinilor” s-a îmbunătăţit de la meci la meci.

Totodată, întrebat despre cifrele sale de senzaţie, Astrit Selmani a transmis că speră ca acesta să fie doar începutul. În cele zece etape disputate, kosovarul a marcat cinci goluri şi a oferit patru pase decisive. La Galaţi, acesta a punctat din penalty, un penalty obţinut tot de el.

„Voiam mai mult, dar să fim sinceri, şi ei avut ocazii. E un rezultat corect, până la urmă. Am încercat să punem presiune. (N.r. Despre cifrele sale) Cu siguranţă, am jucat zece meciuri, am realizat ceva în fiecare meci. Dar ştiu că pot face mai mult, pot da mai multe goluri, sper să fie doar începutul.

În primul meci, cu CFR Cluj, aveam alţi jucători. Jucăm altceva acum, luptăm. Muncim din greu, sper să-şi revină toţi jucătorii după pauza datorată meciurilor naţionale”, a declarat Astrit Selmani, conform sursei menționate anterior.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și