Închide meniul
Foto

Anthony Joshua a fost făcut KO de Daniel Dubois şi a vorbit despre retragere după ce a pierdut titlul IBF la categoria grea

Publicat: 22 septembrie 2024, 13:59

Reclamă
Anthony Joshua a fost făcut KO de Daniel Dubois şi a vorbit despre retragere după ce a pierdut titlul IBF la categoria grea

Anthony Joshua a fost făcut KO de Daniel Dubois şi a vorbit despre retragere după ce a pierdut titlul IBF la categoria grea

Daniel Dubois a pierdut în faţa lui Anthony Joshua / Colaj Profimediaimages

Anthony Joshua a fost făcut KO de Daniel Dubois, în unul dintre cele mai aşteptate dueluri din 2024! În vârstă de 34 de ani, Joshua a pierdut titlul IBF la categoria grea şi a vorbit despre retragere după ce a coborât din ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boxerul britanic Daniel Dubois l-a învins sâmbătă prin KO pe compatriotul său Anthony Joshua, pe arena londoneză Wembley, şi a intrat în posesia titlului mondial IBF la categoria grea, scrie AFP.

Anthony Joshua a fost făcut KO de Daniel Dubois

Daniel „Dynamite” Dubois, în vârstă de 27 de ani, mai agil, mai mobil şi mai puternic, l-a trimis de mai multe ori la podea pe „AJ”, încă din prima repriză, înainte de a-i administra o ultimă lovitură fatală la începutul reprizei a cincea, anunţă agerpres.ro.

În cariera sa, Dubois are 22 de victorii, dintre care 21 prin KO, şi două înfrângeri. El a impresionat deja în duelul împotriva croatului Filip Hrgovic pentru centura interimară IBF, în luna iunie. Titlul mondial i-a fost apoi acordat definitiv, când deţinătorul său, ucraineanul Oleksandr Usyk, l-a abandonat prin forfait. Dar cel supranumit „Triple D” a recunoscut că vrea „să devină legitim prin câştigarea acestei lupte”.

Joshua, care a fost campion mondial în două perioade, începuse să-şi revină după trei înfrângeri traumatizante, prima împotriva americano-mexicanului Andy Ruiz Jr, în 2019, următoarele în faţa lui Oleksandr Usik, în 2021 şi 2022. El viza la Londra un al treilea titlu mondial pentru a deveni egalul unor legende ca Mohamed Ali, Lennox Lewis şi Evander Holyfield.

Reclamă
Reclamă

Sunt un războinic. Înainte să termin, trebuie să îi acord credit adversarului meu, Daniel. Acum sunt terminat, îmi scot pălăria în faţa lui şi îl felicit atât pe el, cât şi echipa lui.

Eu am făcut câteva greşeli pe care le-am făcut, dar acesta este sportul. Micile detalii te costă.

Probabil vă întrebaţi: ‘Vreau să continui să lupt?’. Bineînţeles că vreau. De asta am spus că încercăm să reuşim şi nu am oferit mai multe detalii. Ce înseamnă asta acum? Vom fugi şi vom continua să trăim pentru a lupta încă o dată? Aşa sunt„, a declarat Joshua, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Dubois poate începe să viseze la o luptă împotriva câştigătorului „revanşei” dintre Usyk şi britanicul Tyson Fury, care va avea loc pe 21 decembrie la Riad.

96.000 de spectatori au fost anunţaţi pe Wembley, o prezenţă record la un meci de box în Marea Britanie după Al Doilea Război Mondial.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și