Închide meniul

„Și City a așteptat până la ultima fază!” Mihai Rotaru, anunţ uriaş pentru Universitatea Craiova, după egalul cu U Cluj

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 8:37

Reclamă
„Și City a așteptat până la ultima fază! Mihai Rotaru, anunţ uriaş pentru Universitatea Craiova, după egalul cu U Cluj

Mihai Rotaru, anunţ uriaş pentru Universitatea Craiova, după egalul cu U Cluj

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Mihai Rotaru a făcut un anunţ uriaş pentru Universitatea Craiova, imediat după egalul de pe terenul liderului U Cluj. Patronul oltenilor a dezvăluit că începând de la meciul următor, Costel Gâlcă se va putea baza şi pe Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a venit cu kilograme în plus la Universitatea Craiova şi a avut nevoie de timp pentru a intra în formă. Mijlocaşul va fi apt pentru duelul Universităţii Craiova cu Unirea Slobozia, din etapa a 11-a din Liga 1.

Mihai Rotaru, anunţ uriaş pentru Universitatea Craiova, după egalul cu U Cluj

Mihai Rotaru a tras concluziile, după egalul cu U Cluj. Acesta a amintit de meciul lui Manchester City cu Arsenal, campioana en-titre din Premier League reuşind să egaleze la ultima fază, deşi a evoluat timp de mai mult de o repriză în superioritate numerică.

Rotaru a oferit declaraţii despre acest meci, după ce a fost întrebat despre Alexandru Mitriţă. Patronul oltenilor a transmis ferm că echipa sa nu este dependentă de mijlocaş.

În privinţa lui Cicâldău, Mihai Rotaru a afirmat că mijlocaşul are „o foame incredibilă” şi abia aşteaptă să revină pe teren.

Reclamă
Reclamă

„Meciul următor îl vom avea și pe Cicâldău. Și pe Lukic. După pauză va veni și Anzor. Uitați-vă ce va fi la mijloc, numai dacă spunem jucătorii care sunt la națională, Screciu, Anzor, Cicâldău, este și Oshima! Anzor este apt de joc. Cu cât trece mai mult timp, este în favoarea noastră.

Mitriță este cel mai valoros jucător din campionat, dar nu puteam spune că suntem dependenți de el. Și City a așteptat până la ultima fază, în condițiile în care a jucat o repriză în superioritate numerică.

Cicâldău are o foame incredibilă, vrea să facă performanță, este un luptător, un «hard worker». Cariera lui nu a avut traiectoria pe care ne-am dorit-o, chiar dacă în primul an a jucat 33 de meciuri la Galatasaray, el bătea penalty-urile, apoi a plecat Fatih Terim și situația s-a schimbat.

Reclamă

Nu mi se pare că laud prea mult echipa. Dacă vrem să facem ca alți conducători și să ne punem poalele în cap la televizor… Gâlcă are foarte mulți jucători care au fost fie nepregătiți, fie au fost accidentați. Să vedem ce va fi când va avea toți jucătorii la dispoziție, când vor fi toți apți. Echipa se va duce în sus”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Costel Gâlcă, discurs dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Costel Gâlcă a avut un discurs dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul Universităţii Craiova a fost extrem de dezamăgit de evoluţia echipei sale din prima repriză.

Gâlcă a spus că jucătorilor săi le-a fost frică în prima repriză şi nu au arătat personalitate în joc. Pe de altă parte, Gâlcă a ţinut să îi laude pe cei de la Universitatea Cluj.

În prima repriză ne-a fost frică, nu am avut personalitate. E o echipă care e greu de desfăcut, e bine organizată. În a doua repriză am avut ceva ocazii, am avut şi şansă la gol. Puteam să întoarcem şi rezultatul, nu e suficient cu 45 de minute. Am greşit mult, când pierzi aşa mingi uşoare e nprmal să faci schimbări.

Suntem şi cu oscilaţii mari în pregătire, la unii jucători. Unii abia şi-au revenit, cum a fost Baiaram. În acest meci a fost un pic mai slăbuţ. Căutăm soluţii. Nu este ciudat pentru că dacă au luat puncte şi sunt acolo au luat pe meritul lor. E normal ca U Cluj şi Oţelul să fie acolo pentru că au omogenitate„, a spus la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și