Închide meniul

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter”

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2024, 9:14

Reclamă
Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma - Cagliari 2-3

Răzvan Marin sărbătoreşte marcarea unui gol, în Parma - Cagliari 2-3 - Getty Images

Răzvan Marin a vorbit după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3, duelul românilor din Serie A. A fost meciul în care şi Dennis Man şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin a înscris golul de 2-1 al sarzilor, după o execuţie perfectă de la marginea careului, care s-a dus direct în vinclul porţii lui Suzuki, care n-a avut nicio şansă să intervină. A fost primul gol al mijlocaşului cotat la 3.5 milioane de euro în acest sezon de Serie A.

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3

”Sincer, niciodată nu am avut prestații rele și am reușit să rămânem calmi. Doar împotriva lui Empoli am avut probleme, azi am revenit după o săptămână dificilă în cantonament. Avem nevoie de un joc care să ne permită să revenim, suntem foarte fericiți.

Dacă am fost speriat la 2-2? Adevărul este că am dat dovadă de caracter, după golul meu, am avut o ocazie de 3-1 cu Gaetano singur cu portarul. Suntem un grup unit, ne-am dorit să adăugăm trei puncte în clasament”, a spus Răzvan Marin.

După această victorie, Cagliari a scăpat de ultima poziţie a clasamentului din Serie A. Sarzii au urcat pe locul 17, cu 5 puncte, acesta fiind şi primul succes al echipei lui Răzvan Marin în acest sezon.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari

Răzvan Marin a marcat un gol fabulos în Parma – Cagliari! Mijlocașul echipei naționale a venit cu replica, la câteva minute după ce Dennis Man a restabilit egalitatea, după o altă fază spectaculoasă a meciului.

În minutul 75, Răzvan Marin a primit o pasă în apropierea careului și a decis să îl surprindă pe Suzuki, portarul de la Parma.

Șutul românului s-a oprit direct în poarta „cruciaților”, execuția sa fiind una, cu adevărat, de senzație. Balonul a lovit bara transversală și a ajuns în plasă.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

14:10

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și