Închide meniul

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor: „Dă «filandezul» golul vieţii”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 octombrie 2024, 22:25

Reclamă
Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor: „Dă «filandezul» golul vieţii

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea atunci când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor. Echipa cehă a scăpat neînvinsă la Stuttgart, în grupa principală din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stuttgart – Sparta Praga s-a terminat 1-1. Enzo Millot a deschis scorul în minutul 7, dar Kaan Kairinen a egalat în minutul 32, după ce a executat perfect o lovitură liberă. Portarul Nubel a atins mingea, dar nu a reuşit să îşi salveze echipa de la primirea golului.

Mihai Stoica şi-a recunoscut frustrarea când a văzut-o pe Sparta Praga în Liga Campionilor: „Dă «filandezul» golul vieţii”

Sparta Praga are un început foarte bun în grupa principală din Liga Campionilor. Cehii au 4 puncte după primele două meciuri. În primul meci din grupă Sparta Praga a învins-o cu 3-0 pe RB Salzburg. RB Salzburg are un parcurs dezastruos în acest început din faza grupei principale. Marţi, echipa austriacă a fost învinsă acasă, cu 4-0, de Brest.

Frustrant mai e să urmărești Sparta Praga în Champions League, având încă în memorie ratările noastre, golurile lor pe care nu știu nici ei cum le-au marcat, deciziile alea… de la faultul grosolan al lui Preciado la Risto până la prelungirile fake ale danezului…

Mai și bat 3-0 echipa de Youth League a lui Salzburg, mai dă și «filandezu» golul vieții”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă
Reclamă

FCSB o întâlneşte joi, în deplasare, pe PAOK în Europa League

FCSB se pregăteşte de disputa cu campioana Greciei, PAOK, din Europa League. Meciul PAOK – FCSB se va disputa joi, de la ora 22:00, la Salonic şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB a învins-o cu 4-1 pe RFS în primul meci din grupa principală din Europa League. RFS este considerată cea mai slabă adversară a FCSB-ului din grupa principală din Europa League. Lotul echipei letone este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la doar 9.4 milioane de euro. Prin comparaţie, FCSB are un lot cotat la 36.85 de milioane de euro.

PAOK Salonic vine după o înfrângere în derby-ul oraşului Salonic, cu Aris. PAOK – Aris, meci transmis în direct în AntenaPLAY, s-a terminat 0-1. Superliga Greciei este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu încearcă să îşi apere trofeul de campioană a Greciei, obţinut sezonul trecut chiar pe terenul lui Aris, în ultima echipă. Meciul dramatic pentru trofeu a fost şi el văzut în AntenaPLAY. În istoria de 98 de ani a lui PAOK, echipa greacă a obţinut 4 titluri, două dintre acestea fiind cucerite cu Răzvan Lucescu pe bancă. Răzvan Lucescu a cucerit şi două Cupe ale Greciei cu PAOK.

Reclamă

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. A fost 1-1 în tur, la Praga, iar la retur echipa cehă a obţinut dramatic calificarea în play-off. Sparta Praga a condus-o pe campioana României cu 3-0 la pauză, dar a tremurat în ultimele minute pentru calificare. Darius Olaru (min. 60) şi Malcom Edjouma (min. 85) au marcat pentru roş-albaştri. Finalul a fost unul incandescent, dar roş-albaştrii nu au reuşit să marcheze şi golul necesar pentru a intra în prelungiri.

Sparta Praga a reuşit să obţină biletele pentru Liga Campionilor în dubla cu Malmo. Echipa cehă a dispus clar de cea suedeză, cu scorul general de 4-0.

 

 

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și