Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 octombrie 2024, 9:44

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima. Patronul roş-albaştrilor doreşte un fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vară, Gigi Becali i-a adus pe David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu. Pentru jucătorul lui Sepsi a plătit 1.310.000 de euro. În toamnă, Becali a dat o nouă lovitură importantă, reuşind să îl transfere pe Daniel Bîrligea în schimbul a 2 milioane de euro. Varga a adăugat în contractul de transfer şi anumite bonusuri. În plus, CFR Cluj a păstrat 15% dintr-un viitor transfer al atacantului.

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

Un fundaș central să mai luăm, în rest avem dubluri pe toate pozițiile”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că a fost impresionat de Daniel Bîrligea, pe care l-a adus de la CFR Cluj. Becali l-a lăudat în special pe noul lui atacant, după ce acesta a ajuns la două goluri în două meciuri în cupele europene.

Bîrligea a înscris în victoria FCSB-ului cu RFS, 4-1, după care a fost singurul marcator în duelul roş-albaştrilor cu PAOK. Becali l-a comparat pe Bîrligea cu Luis Suarez şi speră ca atacantul lui să marcheze aşa cum făcea starul uruguayan în perioada în care evolua pentru Liverpool. Ajuns acum la 37 de ani, Luis Suarez e coleg cu Lionel Messi la Inter Miami.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

Mihai Stoica a dat detalii despre transferul pregătit de FCSB. Gigi Becali a anunţat deja că roş-albaştrii vor să îl achiziţioneze pe portarul Petrolului, Lukas Zima.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB preciza că şi lui îi place Zima. Stoica a dezvăluit acum că FCSB e dispusă să ofere în jur de 250.000 de euro pentru portarul titular al „Lupilor Galbeni”.

În vârstă de 30 de ani, Lukas Zima este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850.000 de euro. El a evoluat pentru naţionalele U21, U20, U19, U18, U17 şi U16 ale Cehiei.

Reclamă

Încă nu am început discuțiile cu Petrolul, am avut alte probleme. Am văzut ce a apărut, că dăm nu știu cât, noi nu avem buget mare pentru a aduce un portar. 500.000 este o sumă foarte mare, este cam dublu față de cât putem să oferim. O să discutăm, dacă nu se poate, sunt o puzderie de portari în Europa. Uitați-vă la Siegrist, care a ajuns în România prin cineva care îl cunoștea și apără foarte bine”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Andrei Vlad îşi încheie contractul cu FCSB în iarna acestui an. Campioana României se află în căutarea unui portar de rezervă, în condiţiile în care lui Vlad nu i se va prelungi înţelegerea.

Târnovanu, care este şi titularul postului de portar la echipa naţională, şi-a asigurat deja prezenţa în primul 11 al campioanei României la meciurile din campionat şi din Europa League. Becali a precizat că Târnovanu va evolua şi în meciul cu Gloria Buzău, care se va disputa duminică, de la ora 21:00. FCSB – Gloria Buzău va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele probabile

13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

13:17

LIVE VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă ACUM pentru trofeu, în AntenaPLAY

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

12:42

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Accidentarea e chiar mai gravă decât se credea! Anunţul făcut de Real Madrid

12:26

Carlo Ancelotti a reacționat, după ce Dani Carvajal a suferit o accidentare horror în Real Madrid – Villareal 2-0

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și