Închide meniul
EXCLUSIV

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat!” De ce a refuzat oferta

Publicat: 12 octombrie 2024, 15:04

Reclamă
Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat! De ce a refuzat oferta

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Edi Iordănescu. Christou Paraskevas, fost jucător în România la Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, a dat detalii despre oferta primită de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraskevas a dezvăluit că a avut o discuţie cu Edi Iordănescu în care fostul selecţioner i-a dezvăluit că a fost sunat de cei de la APOEL Nicosia. Edi Iordănescu l-a antrenat pe Paraskevas la Pandurii Târgu Jiu. Până la urmă, ciprioţii l-au ales ca antrenor pe Manolo Jimenez.

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu

„Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat de la APOEL. El nu vrea acum să antreneze pe nimeni. Edi poate să ajungă şi la o chipă bună. Dar, sigur, APOEL Nicosia este o echipă bună, se bate la campionat an de an. Poate să vină, de ce nu?!”, a spus Christou Paraskevas în exclusivitate pentru AntenaSport.

Motivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României

Edi Iordănescu a realizat cea mai mare performanță a naționalei României din ultimii ani. Tehnicianul a reușit să ducă prima reprezentativă la EURO 2024, acolo unde tricolorii au ieșit din grupe. Cu toate astea, Iordănescu nu a mai dorit să continue la cârma naționalei, deși a fost dorit insistent de Federația Română de Fotbal.

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României. Din informațiile AS.ro, fostul selecționer a renunțat la prima reprezentativă din cauza unor probleme medicale pe care le-a avut în familie. Deocamdată nu se știu mai multe detalii, dar, Iordănescu a considerat că trebuie să fie lângă familia sa în aceste momente.

Reclamă
Reclamă

De altfel, Edi Iordănescu a spus chiar și la ultima conferință de presă că selecționer că vrea să fie aproape de familie, fără a dezvălui însă motivul real. „Familia mea are mai multă nevoie de mine decât echipa națională”, spunea atunci Iordănescu. Imediat după turneul final, selecționerul a refuzat toate ofertele pe care le-a avut pentru a își petrece timp alături de soția și copiii săi, susținând că are nevoie de o pauză.

Reclamă
Recomandări

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

19:03

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

18:48

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

18:23

VIDEO & FOTOAlex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

18:04

Aryna Sabalenka s-a calificat în finala turneului de la Wuhan! A trecut de Coco Gauff, în 3 seturi

17:55

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Polonia – Portugalia, LIVE SCORE de la 21:45. Meciurile zilei

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și