Închide meniul

Jannik Sinner şi Novak Djokovic, mesaje superbe pentru Roger Federer şi Carlos Alcaraz la Shanghai: „Încerc să ţin pasul”

Alex Masgras Publicat: 13 octombrie 2024, 14:20

Reclamă
Jannik Sinner şi Novak Djokovic, mesaje superbe pentru Roger Federer şi Carlos Alcaraz la Shanghai: „Încerc să ţin pasul

Jannik Sinner şi Novak Djokovic, mesaje superbe pentru Roger Federer şi Carlos Alcaraz la Shanghai: "Încerc să ţin pasul"

Novak Djokovic şi Jannik Sinner, după finala de la Shanghai / Profimedia

Jannik Sinner şi Novak Djokovic, mesaje superbe pentru Roger Federer şi Carlos Alcaraz la Shanghai. Numărul 1 mondial a obţinut al şaptelea titlu din 2024, după victoria în două seturi în faţa sârbului, scor 7-6(4), 6-3, după o oră şi 39 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala de la Shanghai a avut parte şi de spectatori de lux. De la ultimul act nu au lipsit Roger Federer, dar nici Carlos Alcaraz, chiar dacă spaniolul a fost eliminat încă din sferturile de finală de cehul Tomas Machac.

Jannik Sinner şi Novak Djokovic, mesaje superbe pentru Roger Federer şi Carlos Alcaraz la Shanghai: „Încerc să ţin pasul”

După victoria lui Sinner a urmat ceremonia de premiere, iar cei doi finalişti au ţinut câte un discurs, neratând ocazia de a-i menţiona şi pe Roger Federer şi Carlos Alcaraz.

Învinsul din finala de la Shanghai, Novak Djokovic, a vorbit primul. După laudele la adresa lui Jannik Sinner, sârbul şi-a îndreptat atenţia către Roger Federer şi Carlos Alcaraz:

„E frumos să te revăd, Roger. Nu sunt obişnuit să te văd în tribună. Mi-aş fi dorit să fii pe teren, să joci cu noi. Cred că e prima oară când joc în faţa ta. E grozav. E grozav să îi văd şi pe Carlos (n.r. Alcaraz) şi Juan Carlos (n.r. Ferrero). Vă mulţumesc că aţi venit şi că aţi făcut parte din acest meci”, a declarat Novak Djokovic, la finalul meciului.

Reclamă
Reclamă

După Novak Djokovic, a venit rândul lui Jannik Sinner să vorbească şi să facă publicul să râdă:

„Cred că Novak a zis deja că avem trei legende în tribune. Am jucat împotriva unei legende. Acum văd legende peste tot (n.r. râde). Încerc să ţin pasul”, a spus şi Jannik Sinner, după meci.

Reclamă

Italianul a avut un mesaj special şi pentru Novak Djokovic:

„Vreau să încep discursul cu Novak. Este grozav că încă joci tenis la un nivel incredibil. An de an arăţi ce poţi. Nu, doar tu, dar şi echipa ta. Faci o treabă excelentă. Îţi dorect tot binele. Nu doar în acest sezon, dar încearcă să rămâi sănătos şi sezonul viitor. Sper să te vedem cât mai mult pe teren”, a mai spus Jannik Sinner.

Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic şi a câştigat titlul la Shanghai! Sârbul a ratat o bornă impresionantă

Jannik Sinner a câştigat al treilea meci în faţa lui Novak Djokovic şi este noul campion de la Shanghai. Liderul mondial s-a impus în două seturi şi a pus mâna pe al şaptelea titlu din acest an. De altfel, acesta este al treilea turneu câştigat din ultimele patru, singura sa înfrângere din ultimele două luni fiind cea de la Beijing, când a pierdut finala cu Carlos Alcaraz.

Cu această victorie, Jannik Sinner a devenit şi cel mai tânăr jucător care se impune la Shanghai, la doar 23 de ani şi 58 de zile. De asemenea, el este şi cel mai tânăr jucător de la Rafael Nadal în 2009 care se impune în trei turnee din categoria ATP Masters 1000 în acelaşi an.

În ceea ce îl priveşte pe Novak Djokovic, sârbul a ratat şansa de a cuceri titlul cu numărul 100 al carierei, în finala de la Shanghai. Doar doi jucători au reuşit să depăşească borna 100: Jimmy Connors (109) şi Roger Federer (103).

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:20

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

18:19

FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?”

18:03

VIDEOCalgary Flames nu l-a uitat pe Johnny Gaudreau! Momente emoţionante în memoria fostului număr 13

17:53

Transfer uriaş propus lui Gigi Becali de la o rivală din Liga 1: „Ar trebui să plătească cel puţin 2.000.000 de euro!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și