Închide meniul

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!”

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2024, 15:26

Reclamă
Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis

Nick Kyrgios, în timpul unui meci/ Profimedia

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis. Australianul în vârstă de 29 de ani a dezvăluit că va evolua la turneul demonstrativ World Tennis League de la sfârşitul anului, înainte de a-şi încerca norocul la Australian Open în ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios şi-a anunţat decizia în cadrul unei emisiuni. Acesta a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă, după ce a criticat intens ceea ce s-a întâmplat cu Jannik Sinner, care a fost depistat cu o substanţă interzisă.

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis

În ultimii doi ani, fostul număr 13 mondial – care a ocupat locul 470 în octombrie 2023 înainte de a ieşi din clasament – a jucat un singur meci de simplu în circuitul ATP, după ce a suferit accidentări la genunchi, picior şi încheietură.

Mă întorc pentru că există ceva care mă ţine în joc”, a declarat cel care, la începutul carierei, şi-a câştigat o reputaţie de copil teribil, pentru crizele de nervi din timpul meciurilor. „Cred că am fost etichetat astfel pentru că am fost un pic în afara cercului a ceea ce este un jucător de tenis normal”, a recunoscut el, citat de news.ro.

Kyrgios, care a lucrat pentru ESPN în timpul absenţei sale, a atins singura sa finală de Grand Slam la Wimbledon în 2022, pierzând în patru seturi în faţa sârbului Novak Djokovici (4-6, 6-3, 6-4, 7-6 [3]): „Singurul lucru pe care îl urmăresc acum este un Grand Slam. Cred că este singurul lucru care îi va face pe oameni să tacă în cele din urmă. Aceasta va fi principala mea motivaţie”, a adăugat jucătorul născut la Canberra.

Reclamă
Reclamă

Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep

Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep. Australianul a amintit de cazul româncei atunci când a oferit declaraţii despre scandalul uriaş provocat de faptul că Jannik Sinner nu a fost suspendat, deşi a avut două teste pozitive.

Nick Kyrgios a fost unul dintre sportivii care au reacţionat dur, după cazul lui Jannik Sinner. Australianul a amintit de situaţia Simonei Halep şi a declarat că unii jucători au parte de „tratamente” diferite în faţa judecătorilor, când vine vorba de cazuri de dopaj.

„Cred că susțin cu argumente fiecare cuvânt. Tot ceea ce spun pe rețelele de socializare trebuie să susțin. I-am văzut pe mulți dintre prietenii mei trecând prin cazuri de dopaj și fiind suspendați.

Reclamă

Am văzut jucători precum Simona Halep și alții și se pare că de fiecare dată când apare un nou caz există întotdeauna un proces diferit pentru diferiți jucători. Nu este nimic personal împotriva lui Sinner. Știu cât de important este.

Dar dacă te uiți la Jenson Brooksby… jucători cărora li s-a luat un an de carieră… Cred că a avut în propriile sale condiții. Nu cred că este corect și egal pentru restul circuitului”, a declarat Nick Kyrgios, conform eurosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

România U20 – Elveția U20 2-2. Radaslavescu, gol superb din lovitură liberă. „Tricolorii” lui Curelea au revenit de la 0-2

20:53

„Nu mă simt vizat!” Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu. Ce a spus despre Răzvan Lucescu

20:53

VideoCelebrităţile cu care jucătorii naţionalei ar vrea să stea la masă. Ce l-ar întreba Alex Chipciu pe Vincent Kompany

20:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

20:01

Scandal în Franţa! Kylian Mbappe a răbufnit şi acuză PSG de practici murdare înaintea procesului: „Fake news!”

19:56

Daniel Pancu, mesaj important pentru jucători înainte de România U21 – Elveția U21: „Meci decisiv! Nu va mai fi altul să reparăm”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 6 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”
Citește și