Închide meniul
Video

Cum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2024, 15:28

Reclamă

Cum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania

Radu Drăgușin/ Profimedia

S-a aflat cum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania. Fundașul naționalei a impresionat în a patra victorie consecutivă obținută de „tricolori”, în Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin este titular indiscutabil în apărarea României. Naționala a reușit să învingă Lituania cu scorul de 2-1, într-un meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania

Radu Drăgușin a contribuit decisiv la golul secund marcat de România. Fundașul a plecat lansat pe contraatac în minutul 65, i-a pasat perfect lui Dennis Man, iar acesta l-a servit pe Denis Drăguș în careu, care a reușit să marcheze.

După meciul cu Lituania, evoluția lui Radu Drăgușin nu e trecut neobservată de către cei de la Tottenham. Pe site-ul oficial al clubului, englezii au avut doar cuvinte de laudă la adresa stopperului, despre care au notat că a avut o evoluție impresionantă și a jucat un rol cheie în succesul „tricolorilor”.

Radu Drăgușin – proaspăt marcator al primului său gol pentru echipa națională a jucat a 24-a partidă pentru România. Echipa sa a revenit după ce a fost condusă și a obținut o victorie cu 2-1 în Lituania.

Reclamă
Reclamă

În urma unui penalty transformat de Armandas Kucys în minutul 7, Răzvan Marin a egalat cu o lovitură de pedeapsă 11 minute mai târziu, înainte ca fundașul nostru să joace un rol-cheie în ceea ce s-a dovedit a fi golul decisiv în minutul 65, ieșind din apărare pentru a lansa un contraatac și servindu-l pe Dennis Man, care l-a introdus pe Denis Draguș pentru a asigura cele trei puncte.

A patra victorie în Liga C o apropie pe România de revenirea în Liga B, după ceea ce a însemnat o lună impresionantă la echipa națională pentru jucătorul de 22 de ani”, au notat englezii despre Radu Drăgușin, după Lituania – România 1-2, pe site-ul oficial al lui Tottenham.

Radu Drăguşin, reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur

Radu Drăguşin a avut o reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur. Meciul Lituania – România, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, s-a terminat 1-2.

Reclamă

„(n.r: Ne apropie oarecum de Mondialul mult-visat. Cum e, cum te simţi?) Bine, fericiţi că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii.

Aveam nevoie de ele, voiam acest lucru, le-am obţinut, rămâne doar de construit pentru viitor.

(n.r: Totuşi nu ne plac echipele acestea masive, singurele goluri primite au venit din partea Lituaniei) Da, aşa este, şi nici terenul prost nu ne place, aparent. Din păcate, terenul nu a fost deloc unul bun, dar, cum am spus, într-un final, cum-necum, am reuşit să scoatem cele 3 puncte şi asta dovedeşte că suntem o echipă ambiţioasă, care nu se lasă niciodată şi pentru România o să muncim şi o să ne luptăm până la final”, a declarat Radu Drăguşin, în exclusivitate pentru AntenaSport, după Lituania – România 1-2.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo! Pe cine nu se va baza FCSB, la duelul cu marea rivală

20:03

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

19:46

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

19:40

VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY

19:13

Gary Neville a reacționat, după ce a aflat că Thomas Tuchel este noul selecționer al Angliei: „Am un sentiment de dezamăgire!”

19:12

CSM Bucureşti – Rapid 29-24! Echipa Cristinei Neagu rămâne neînvinsă în Liga Naţională

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și