Închide meniul
Foto

„Aţi plecat cu Loganul, la consum” Milionarul român de 28 de ani i-a dat replica unui urmăritor care a râs că a mers cu Logan!

Publicat: 19 octombrie 2024, 14:03

Reclamă
„Aţi plecat cu Loganul, la consum” Milionarul român de 28 de ani i-a dat replica unui urmăritor care a râs că a mers cu Logan!

Milionarul român de 28 de ani i-a dat replica unui urmăritor care a râs că a mers cu Logan!

Caius Covrig / AntenaSport

Milionarul român de 28 de ani i-a dat replica unui urmăritor care a râs de el că a mers cu Dacia Logan! Caius Covrig i-a transmis urmăritorului de pe contul său de TikTok că l-a costat drumul doar 600 de lei, dus-întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a subliniat că nu e important cu ce circuli, ci cum te simţi. Covrig s-a descris ca fiind „un om de succes” tocmai fiindcă se simte bine în orice condiţii.

„Aţi plecat cu Loganul, la consum” Milionarul român de 28 de ani i-a dat replica unui urmăritor care a râs că a mers cu Logan!

Aţi plecat cu Loganu’, la consum”, i-a transmis un urmăritor lui Caius Covrig, pe contul milionarului de TikTok.

Asta e frumuseţea vieţii, să te simţi la fel de bine în Logan ca în Porsche.

Dar ştiţi care e cea mai mare realizare, să nu te intereseze cu ce maşină mergi, când ai prietenii lângă tine. Pentru că despre asta este vorba, de companie şi de prietenii. Asta înseamnă o excursie reuşită. Da, sincer, am mers şi la consum, că Loganul ăsta e şi pe gaz. Cât a fost (n.r: cât a costat consumul)? 600 de lei dus-întors. Ca idee, că aşa s-a întâmplat. Compania pentru mine e cea mai importantă, şi eu de asta spun că sunt un om de succes, pentru că mă simt bine în orice circumstanţă”, a spus Caius Covrig, într-un clip postat pe contul lui de TikTok.

Reclamă
Reclamă

Pe TikTok, Caius Covrig e urmărit de peste 410.000 de persoane. Tânărul afacerist român are un cont urmărit şi pe Instagram, acolo unde se apropie de 65.000 de followeri.

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA, dar s-a întors în România şi se concentrează acum pe afaceri

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. Pe lângă hotelul de 4 stele şi cel de 5 stele pe care îl construieşte, Caius Covrig mai deţine un lounge, în Braşov. În afară de afacerile din Horeca, tânărul milionar spunea că are şi o firmă de comerţ exterior în Statele Unite.

Reclamă

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, spunea Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

LIVE VIDEOSepsi – UTA Arad 0-0. Ambele formaţii luptă pentru un loc în play-off

18:15

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după Como – Parma 1-1. Mihăilă a avut o bară

18:10

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

17:41

VIDEOBernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY

16:38

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

16:16

„Chiar mă aşteptam să joc mai mult” Denis Alibec, mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională: „E decizia lui Mister”

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta” 6 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor
Citește și