Închide meniul

Neymar, cerut de întreaga Brazilie la Jocurile Olimpice! "E principalul jucător brazilian în activitate"

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 7:40 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Reclamă
Neymar, cerut de întreaga Brazilie la Jocurile Olimpice! "E principalul jucător brazilian în activitate"

ProfimediaImages

Neymar poate participa la Jocurile Olimpice din 2020

“Vrem să formăm cel mai puternic lot posibil. Neymar este principalul jucător al naţionalei noastre şi principalul jucător brazilian în activitate”, a spus tehnicianul într-un interviu pentru Globo Esporte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia îl vrea pe Neymar la Jocurile Olimpice

Selecţionarea lui Neymar ar reprezenta “un mare salt calitativ” pentru echipa Braziliei, consideră Jardine. “Înţelegem că este o situaţie complicată (…) Este o problemă care mă depăşeşte ca antrenor”, a recunoscut însă el.

Prezenţa lui Neymar la Tokyo va fi posibilă doar cu un acord între Confederaţia Braziliană de Fotbal şi Paris Saint-Germain, care însă nu este obligat să îl lase pe jucător la JO.

La Jocurile Olimpice, Brazilia va evolua în grupa D, cu Germania, Coasta de Fildeş şi Arabia Saudită. Fiecare participantă la competiţie poate convoca 18 jucători, dintre care trei cu vârsta de peste 24 de ani.

România, grupă accesibilă la Jocurile Olimpice

România și-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice, cu Coreea de Sud, Honduras şi Noua Zeelandă. Tricolorii par a avea o grupă bună, la prima vedere, după cum susține și Mirel Rădoi. Selecționerul speră la o medalie la Olimpiadă. 

Reclamă

România va disputa primul meci pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și