Închide meniul

Neymar, cerut de întreaga Brazilie la Jocurile Olimpice! "E principalul jucător brazilian în activitate"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 7:40 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Neymar, cerut de întreaga Brazilie la Jocurile Olimpice! "E principalul jucător brazilian în activitate"

ProfimediaImages

Neymar poate participa la Jocurile Olimpice din 2020

“Vrem să formăm cel mai puternic lot posibil. Neymar este principalul jucător al naţionalei noastre şi principalul jucător brazilian în activitate”, a spus tehnicianul într-un interviu pentru Globo Esporte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia îl vrea pe Neymar la Jocurile Olimpice

Selecţionarea lui Neymar ar reprezenta “un mare salt calitativ” pentru echipa Braziliei, consideră Jardine. “Înţelegem că este o situaţie complicată (…) Este o problemă care mă depăşeşte ca antrenor”, a recunoscut însă el.

Prezenţa lui Neymar la Tokyo va fi posibilă doar cu un acord între Confederaţia Braziliană de Fotbal şi Paris Saint-Germain, care însă nu este obligat să îl lase pe jucător la JO.

La Jocurile Olimpice, Brazilia va evolua în grupa D, cu Germania, Coasta de Fildeş şi Arabia Saudită. Fiecare participantă la competiţie poate convoca 18 jucători, dintre care trei cu vârsta de peste 24 de ani.

România, grupă accesibilă la Jocurile Olimpice

România și-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice, cu Coreea de Sud, Honduras şi Noua Zeelandă. Tricolorii par a avea o grupă bună, la prima vedere, după cum susține și Mirel Rădoi. Selecționerul speră la o medalie la Olimpiadă. 

Reclamă

România va disputa primul meci pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și